Кажете на всички български журналисти да ме забравят! Напишете във

...
Кажете на всички български журналисти да ме забравят! Напишете във
Коментари Харесай

Ексклузивно в "ШОУ": Кой спаси Стоичков с 1 милион назаем?

" Кажете на всички български публицисти да ме не помнят! Напишете във вестника, че не разрешавам на нито един публицист да ми звъни на домашния телефон в село Ясно поле! Забранявам им да се занимават с мен и с Ицо! ", съобщи в телефонен диалог с кореспондент на " ШОУ " майката на легендата на родния футбол Христо Стоичков. Леля Пенка сама набра репортера на вестника на народа, с цел да съобщи рекомендацията си към всички публицисти на България. Поводът са разкритията на в. „ ШОУ “ за парите на семейство Стоичкови и последния ни диалог с известната родителка, в който от репортера ни вуйна Пенка с учудване разбра за тежките финансови несгоди на фамозния си наследник.

До момента на диалога си с нас майката на Ицо не знаеше, че Камата дължеше на огромна българска банка 1 200 000 лв. и по тази причина е даден на съдия-изпълнител. „ И какво ви интересува вас, че Ицо рискува да му вземат всички парцели в България?! Да хващат мафиотите и повече никой да не се занимава с него! Ясно ли ви е?! Мафиотите тук ни ограбиха, със Стоичков се занимават! А-а-а! Оправиха другите работи в страната и почнаха отново със Христо Стоичков да се занимават! “, избухна в яда си колоритната родителка на Модерния ляв.

След като енергично отбрани Камата пред репортера ни, Ицо схваща, че родителката му към този момент е осведомена с финансовия батак, в който е заседнал, и е поканена да го разяснява. От чужбина той я набира по телефона и в присъщия си изострен жанр й заповядва да се обади на индивида на „ ШОУ “. „ Кажи на скапаните публицисти да не помнят вечно телефонния номер на майка ми! “, отсякъл Камата.

Все отново другар е оказал помощ на Ицо с 1 милион назаем, научи извънредно вестникът на народа. /БЛИЦ

КОЙ ПОМОГНА НА СТОИЧКОВ, ОЩЕ ДРАМИ, ИНТЕРВЮТА И ПИКАНТНИ ИСТОРИИ ЧЕТЕТЕ САМО В НОВИЯ БОРЙ НА "ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР