Кажете, че съм откраднал, за да ви осъдя. Така съпредседателят

...
Кажете, че съм откраднал, за да ви осъдя. Така съпредседателят
Коментари Харесай

Василев към Делян Добрев: Кажете, че съм откраднал, за да ви осъдя

Кажете, че съм откраднал, с цел да ви осъдя. Така съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев се обърна към Делян Добрев от ГЕРБ в предаването " Панорама ".

Той изрично отхвърли сходни обвинявания. Според него, ръководството на ГЕРБ в било пагубно за страната. А това си проличава по огромния брой хора, които са избрали да изоставен България. Василев за следващ път удостовери отхвърли на Политическа партия да поддържа държавно управление на ГЕРБ. Въпреки това, той не отхвърли значимостта България да има постоянен кабинет и работещ парламент.

" Миналата година бяхме първи и поехме отговорност. Направихме коалиция, за която всички споделяха, че е невъзможна. Видяхте какъв брой беше мъчно това да се сглоби. Имахме двуседмичен маратон обществени договаряния тематика по тематика ", напомни той.

Василев изясни и за какво е значимо депутатите да стартират работа. " Има доста смисъл в комисиите в Народното събрание, в самия парламент да отстояваме редица политики, които заложихме в нашата стратегия - правосъдна промяна, работеща КПКОНПИ, арбитър, който да проверява основния прокурор. Икономическата политика, обществени политики, данъчен заем за работещи фамилии, нарастване на минималната работна заплата по този начин, че да е 50% от междинната работна заплата, да се запазят цените на ел. силата за бизнеса, да се увеличи прагът за регистрация по Данък добавена стойност. Да бъдат признати законите по Плана за възобновяване и резистентност. Не подкрепихме Украйна за участие в НАТО, това също би трябвало да е в компетенцията на Народното събрание ", изброи съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Той съобщи още, че Политическа партия поддържа изпращането на оръжие за Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР