Кафето в събота върви с хороскопа на Марица! ОВЕН Не очаквайте твърде

...
Кафето в събота върви с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Не очаквайте твърде
Коментари Харесай

Динамична събота за една зодия, друга получава подарък

Кафето в събота върви с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Не очаквайте прекалено много от другите. По-добре е да бъдете снизходителни към слабостите им, да запазите успокоение и да останете другарски настроени. Това ще ви разреши да избегнете разногласия и напрегнати моменти в общуването. Новини ще ви объркат и ще се наложи смяна в проектите ви.

ТЕЛЕЦ

Ден на приятни срещи и забавни диалози. Ще се срещнете  с хора, които от дълго време не сте виждали. Те ще ви зарадват с забавни предложения, а е допустимо да зародят и общи проекти. Денят е подобаващ за разходки, просветителни екскурзии, както и за действия, които ви разрешават да научите нещо ново. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде спокоен и удобен. Едва ли ще донесе някакви значими събития и огромни промени, само че сигурно ще имате мотиви за наслада. Възможно е през днешния ден да намерите ненадейно приложение на гениите си. Това прелестно ще изненада другите и мнозина ще желаят да ви опознаят по-добре.

РАК

Опитайте се да избягвате претоварването през днешния ден. Натрупаната отмалялост може да се отрази зле на настроението ви и да ви направи по-раздразнителни и нетърпеливи. Ето за какво ще бъде потребно да се занимавате с действия, които са леки и приятни. Ако има опция да отложите задания, го извършите. 

ЛЪВ

Днес положителните вести и забавните диалози ще бъдат в обилие. Ще получите отговори на въпроси, за които мислите в последно време и ще разберете по какъв начин да действате. Не са изключени приятни запознанства и срещи с хора, с които може да започнете нещо ново. Покана ще обърка проектите ви. 

ДЕВА

Ще има опция да научите нещо ново или да получите информация, която скоро ще ви бъде потребна. Ще сте деликатни и ще се пробвате да не изпускате нищо от взор. Вероятно е другарство с човек, чийто опит ще ви е потребен. Ще бъде сложено начало на сантиментална или другарска връзка.

ВЕЗНИ

Денят е подобаващ за диалози свързани с бизнес. Идеите ви през днешния ден ще се възприемат добре и елементарно ще намерите съдружници, което много ще ви улесни. Избягвайте конфликтни и стресови обстановки. Парите, които чакахте няма да дойдат, тъй че внимавайте с харченето и не купувайте ненужно. 

СКОРПИОН

Денят е подобаващ за другарство с хора, с които дълго време не е било допустимо да се срещнете. Днес може да се разберете, да преодолеете разликите и дружно да решите по какъв начин да реализирате общите си проекти. Трябва да бъдете доста деликатни, когато става дума за финанси. Не давайте и не взимайте пари назаем.

СТРЕЛЕЦ

Денят е съвършен да се заемете със случай, който от дълго време ви интересува или да се опитате да разрешите проблем, който ви преследва в последно време. Сега сте доста изобретателни и постоянно забелязвате благоприятни условия, които другите не са видяли. Мнозина ще се възхищават на днешните ви триумфи. 

КОЗИРОГ

Добър ден за доста действия. Обичайните неща няма да наподобяват скучни, тъй като ще се опитате да методите към тях креативен. Това ще ви разреши да постигнете отлични резултати, без да полагате доста старания. Можете да решите въпроси, свързани с недвижими парцели, строителство или ремонт. 

ВОДОЛЕЙ

Първата половина на деня е подобаваща за сериозен бизнес. Вие сте деликатни, точни и обръщате внимание на дребните елементи, които по-късно може да се окажат извънредно значими. Вероятни са парични приходи, както и печеливши покупко-продажби. Ще ви остане време и за отмора.

РИБИ

През първата половина на деня е по-добре да не планирате нищо значимо. Това време е уместно за спокойна отмора или за някои познати домашен отговорности. Може да получите положителни вести, отнасящи се персонално за вас. Не са изключени непредвидени дарове или приятни изненади. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР