Кафене в бангладешката столица Дака привлича клиенти, които не са

...
Кафене в бангладешката столица Дака привлича клиенти, които не са
Коментари Харесай

В Бангладеш полудяха по селфи с картонен Тръмп

Кафене в бангладешката столица Дака притегля клиенти, които не са повлияни от спорната политика на Доналд Тръмп и желаят да си създадат фотография с фигура на американския президент в естествени пропорции, съобщи БГНЕС. Заведението беше намерено през януари от обожател на Тръмп, който не приема изказванията, че президентът на Съединени американски щати е "антиислямски”.

"Ако беше срещу исляма, нямаше да посети Саудитска Арабия и да прекара добре там”, споделя притежателят на комерсиалния обект Шафиул Ислам. Той е уверен, че нито едно решение на Тръмп не е навредило на 144-те милиона жители на Бангладеш. Фигурата на Тръмп е изрязана от картон и е сложена стратегически на входа от 29-годишния Ислам. "Най-големите му почитателки са девойките. Идват да си вършат селфи със фотографията на Тръмп. Децата също го обичат”, споделя предприемачът и прибавя, че доста повече хора вършат фотоси, а много по-малко си поръчват храна.

Кафенето предлага тайландска, китайска и индийска кухня, а някои специалитети имат и стратегически имена като "хамбургер Тръмп”. В заведението върви програмата на Си Ен Ен, което придава в допълнение американско чувство, а паролата за wi-fi е "Иванка Тръмп”. Нужат Султана е очарована от кафенето, което скоро ще бъде украсено с тапети със фотоси от Овалния кабинет в Белия дом и на фамилията на Тръмп, и споделя, че съгласно нея всичко в заведението е "много завладяващо”. "Най-хубавото е изненадата, когато на влизане в заведението те посрещне президентът на САЩ”, споделя дамата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР