Кафе-бар Monné отвори врати само преди четири месеца, но вече

...
Кафе-бар Monné отвори врати само преди четири месеца, но вече
Коментари Харесай

Най-сладките и красиви изкушения са в Кафе-бар Monné! Не сте опитвали нещо подобно

Кафе-бар Monné отвори порти единствено преди четири месеца, само че към този момент е обичаното място на огромна част от варненци. Благодарение на невижданите до момента сладки изкушения заведението стана шлагер за толкоз малко време.



В кафе-бар Monné може да опитате невероятните и водещи до пристрастяване питиета в буркани. Те могат да бъдат както топли, по този начин и студени, само че и двата типа ще ви накарат да се върнете още веднъж. В приготвянето им барманите поставят изпитани дози от най-вкусните пюрета, шоколади и сметани. Декорирани по неповторим метод биха разтопили и най-върлия трезвеник на сладките изкушения.



В кафе-бар Monné се одобряват поръчки и за торти. В заведението може да отпразнувате всеки ваш рожден ден, персонален празник или фирмено събитие.



Освен впечатляващите сладки бомби, които ви показахме, кафе-бар Monné  съвсем скоро ще предложи на своите клиенти и от тези забележителни гофрети. Във формата на сладолед, те също демонстрират другия жанр на сладкарите.



Собствениците на кафе-бар Monné приготвят още доста кулинарни изкушения, които сигурно няма да сте опитвали, само че за в този момент се пазят в загадка.



Не единствено вкусотиите ще ви накарат да обикнете това място, само че и атмосферата. Заведението е направено в съвременен грациозен дизайн, комбиниран с уют и комфорт.

Кафе-бар Monné чака своите клиенти! Елате и си подсладете живота с тези невероятни вкусотии!

Адрес: гр. Варна, ул. „ Любен Каравелов “ 65

Тел: 089 588 3118

Работното време в от 7:00 до 22:00 часа.

Кафе-бар Monné  във ФБ:  https://www.facebook.com/Coffee-bar-Monne

 



 

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР