Кадрите зарадваха последователите й във Фейсбук, които я засипаха с

...
Кадрите зарадваха последователите й във Фейсбук, които я засипаха с
Коментари Харесай

Щерката на Крокодила заголи дупе и гръд

Кадрите зарадваха почитателите й във Facebook, които я засипаха с похвали. Габриела е любителка на татусите и не пропусна да покаже и най-новите рисунки върху тялото си.

Засуканата брюнетка е известна със своите рисунки по забележими елементи на тялото, които събират погледите и в спецсъда, където младата дама се явява бранител на татко си.
От разголените фотоси излиза наяве, че тя има рисунки и на по-деликатни места върху спортната си фигура.


Заедно със фотосите от своите релаксиращи моменти измежду природата и басейна, Габриела не пропусна да пусне и своя снимка от детството си, дружно със своя татко.
С една от тях, тя му честити рождения ден и му пожелава скоро да излезе от пандиза.

„ Честит рожден ден! Обичам те безспир, тати!!! Бъди здрав и бъди свободен. Чакаме те!”, пожела Габриела на татко си.


Емил Милев-Крокодила е добре прочут на полицията и към този момент е в ареста повече от три години. Той води над 600 каузи против представители на прокуратурата, съда, полицията и други институции поради нелегално задържане и нарушение на правата му. За последно, мярка „ задържане под стража” му е наложена по остаряло дело за обир.

Това се случи единствено дел откакто спецсъдът оправда Милев по четири обвинявания свързани с управление на незаконна група, профилирана в кражби, отвличания и палежи.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР