Кадри ютуб/подкаст Код спортАктьорът, екранен партньор на Димитър Рачков в

...
Кадри ютуб/подкаст Код спортАктьорът, екранен партньор на Димитър Рачков в
Коментари Харесай

Тежка катастрофа е преживял Геро

Кадри ютуб/подкаст Код спорт

Актьорът, екранен сътрудник на Димитър Рачков в „ Като две капки вода “ Герасим Георгиев – Геро описа тежка история, миг, в който едвам не е изгубил живота си.

Качването на килограмите ми пристигна след тежка злополука 2000 година. Станахме сутринта с родителите ми и към 8 тръгнахме към Шипка. Ръмеше доста леко. Качихме се и спускаме към Казанлък и на един десен завой виждам камион в моето платно. Той в последният миг се дръпна, аз ударих спирачки и колата стана като шейна и се ударих челно в него. Това, което го дават по филмите, че животът ти минава като на лента за част от секундата е правилно.

В първият миг си помислих, че съм си размазал лицето, виждах размазано. Двигателят съвсем беше в купето, цялата предна част беше смачкана. Гледам водача на камиона идва към мен и си крещя: „ Сега би трябвало да се удрям и с тоя. “, а той попита дали съм жив.



Дойдоха от Казанлък спешна помощ, търсиха къде е натрупа като видяха колата. Викам им „ аз съм водача на колата “. Лежах три дни в болничното заведение в Казанлък. Заведоха ме да ми леят патрон, описа Геро. Уплахата излезе на оловото. След това минах три пъти по същия маршрут, с цел да преодолея страха.

Най-страшното беше за майка ми и татко ми. Те бяха зад мен и всичко това стана пред очите им.

За работата си с Димитър Рачков Геро показа:

Преди да стана двойка с Рачков, бях със Зуека един сезон. Много добър сътрудник, пъклен занимателен, огромен експерт. С Митко имахме терзанията си. И двамата сме остри камъни, неведнъж сме си скърцали със зъби, само че сега всеки си знае мястото. Той е доста добър човек и огромен другар.



Сега двамата още веднъж се изправят един до различен на сцената на „ Като две капки вода “ и от тях се чака да забавляват аудитория, фенове, участници по най-малко три часа на епизод, нелека задача.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР