Кадри ютуб и тик-токГолям гняв и недоволство предизвика случая с

...
Кадри ютуб и тик-токГолям гняв и недоволство предизвика случая с
Коментари Харесай

Криминалният психолог Тодор Тодоров: И прасетата не се колят така

Кадри ютуб и тик-ток

Голям яд и неодобрение провокира случая с нарязаното в Стара Загора момиче. Хиляди хора изрекоха съпричастност и най-много голямото си отвращение от бруталната постъпка на Георги.

Криминалният психолог Тодор Тодоров опита да изясни дейностите на изверга пред Дани Йорданов в ютуб, по какъв начин и за какво е стигнал дотук, че с такава свирепост да извърши това действие и нахлуване над момиче.

Това е следващ случай на дехуманизация от страна на един човек към различен. Мислех, че до момента съм виждал всичко, само че фотосите с раните на момичето ме шокираха. Просто е имала шанс, че е оживяла, само че това, което и следва е да се научи да живее с тази контузия цялостен живот. Това е нещо, което не се не помни. Начинът на причиняване на уврежданията е извънредно жесток и безсрамен. И прасетата не се колят по този начин, има човечност.

Ако беше хуманен, даже и да е стигнал до първия прорез, при типа му би трябвало да спре. Така биха създали множеството хора. Но този субект не е кадърен да спре. Това е тип особена свирепост, безспорна некадърност на този субект сега да спре. Ако той не е в затвор, рано или късно ще продължи с сходни неща.

Топ психолога изясни, че такова действие демонстрира какви тежки проблеми има причинителя и голям брой комплекси. Такива хора се хранят от страха на другите и съгласно него това не му е първи опит на принуждение.

Неговото обграждане и семейство няма по какъв начин да не са знаели и подозирали какви демони носи у себе си, само че с оправдания и безмълвно единодушие дотук се стига. Много от тях ще обвинят момичето, че надали не си го е търсила.



Сега влиза в силата си едно потомство сред 1995 и 2005 година, които пораснаха в нищото. Много са склонни да потъпчат всичко човешко, с цел да имат триумфи, да имат пари, да вървят по всички страни и да се снимат. Това е ценностната им система.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР