кадри YouTube/ToTo Yotov, Фейсбук/Веселин Дремджиев, Йоко Захариев, Полина Гергушева: Сега

...
кадри YouTube/ToTo Yotov, Фейсбук/Веселин Дремджиев, Йоко Захариев, Полина Гергушева: Сега
Коментари Харесай

Сега ще ви кажа какво се случи после с момичето, което Тити Папазов острига и осмя при Тото, обяви приятелка

кадри YouTube/ToTo Yotov, Фейсбук/Веселин Дремджиев, Йоко Захариев, Полина Гергушева: Сега ще ви кажа какво се случи с момичето, което Тити Папазов острига и осмя при Тото, разгласи другарка

Всенародното отвращение за случая с 18-годишното момиче в Стара Загора се трансформира в същинска социална вълна.

Тя може да опустоши много престижи и обществени персони, които освен са признавали обществено сходни действия, само че и са го считали за занимателно.

Такъв е случая с Тити Папазов, който описа по какъв начин обръснал главата на момиче, откакто към този момент са се разделили.

Момичето било на 16 години.

Историята, която постоянно циврещият баскетболен треньор описа в ютуб канала на Тото от „ Скандау “ с необикновена ненаситност.

Двамата се заливаха от смях и опитваха да показват актьорско майсторство.

Доста време обаче сцената беше шлагер в мрежата, възприемана надали не като занимателен куриоз.



След това обаче певицата Йоана показа в Туитър продължението на историята и провокира реакция измежду хората.

За това нито Тити, нито Тото бяха подготвени.


След този роман, Тити Папазов наподобява изгуби и дребното си останали почитатели, а репутацията на Тото също много пострада. Защо?
Защото като водещ на предаването нито за миг не прави опит да каже на Тити, че отмъщението на жена посредством такова грозно принуждение и оскърбление, „ не е О.К. “, както споделя младото потомство.

Тото беше също така единствено утежни имиджа си, като реши да смъкна видеото от другите канали, което естествено се оказа невързможно.



„ Докато започнаха нормалните диспути „ какъв брой дявола могат да се поберат на върха на една (съдебна) игла “, изплуват някакви Тити,

Тото и серия други шокиращи недоразумения.

 Явно радиацията на политстерилността, мафията, чалгата, елементарното печелбарство и „ другата позиция “ са поразили надълбоко обществото.

Ако има вяра, тя е в голямото количество гневна сила на младите и не толкоз младежи, които стачкуваха през вчерашния ден.

Ще стане, мъчно “, това разяснява журналистът Веселин Дремджиев.



„ Ако в някоя друга цивилизована страна, известна персона излезе с роман по какъв начин е подстригал приятелката си.
Това ще е краят на неговата кариера.
Това ще е краят на кариерата и на водещия, който му е дал поле за изява и се е смял над описа за насилието.

Ако бяхме в цивилизована страна, Тото и Тити Папазов повече в никакъв случай нямаше да имат опция да работят, каквото работят.

Щяха да бъдат безмилостно наказани и отритнати от обществото. Ако бяхме цивилизована държава… Но не сме. Затова протестираме… “,това написа авторката от „ Пощенска кутия за приказки “ Цветелина Цекова.

„ Видеото, в което Тити Папазов споделя обществено в канала в youtube на Тото по какъв начин е унижил някогашната си другарка подстригвайки я сходно на случая в Стара Загора беше свалено! Защо?  

До в този момент беше доста смешно, само че от няколло часа към този момент не е? Няма ли Съвет за електронни медии и за по този начин наречените “инфлуенсъри ” в обществените мрежи? Това ли са днешните идоли?

Като жена, майка и публицист съм потресена и желая пояснение, наказване и това издевателстване над дамите ДА СПРЕ неотложно!!! НИЕ НЕ съдебномедицинска експертиза Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ!!! “, това написа очевидно ядосана журналистката от bTV Полина Гергушева.



За момента Тити Папазов и Тото не са дали отговор по никакъв метод на обвиняванията и апелите за протест против тях и уволнението от заеманите от тях постове и позиции.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР