Кадри: Youtube, Телевизия АлфаЕкшън с Волен Сидеров в центъра на

...
Кадри: Youtube, Телевизия АлфаЕкшън с Волен Сидеров в центъра на
Коментари Харесай

Жената на Сидеров: Опитаха се да убият Волен

Кадри: Youtube, Телевизия " Алфа "

Екшън с Волен Сидеров в центъра на София.

Волен обикаля с мегафона, а жена му изяснява пред кореспондент на малкия екран му Алфа, че е имало опит за убийството му.

" Атака " внесе сигнал в прокуратурата за опит за ликвидиране против Волен Сидеров. Става дума за случай през 2015 година, когато, по думите на Деница Сидерова, еднообразен чиновник е душил водача на партията.





" Идваме като елементарни жители и пускаме сигнал до основния прокурор Иван Гешев. На 25 октомври 2015 година във фоайето на НАТФИЗ старши комисар Борислав Муеров направи опит да удуши народния представител и ръководител на парламентарната група на " Атака " Волен Сидеров. Муеров беше хванал в продължение на минути в смъртоносна хватка през гушата Сидеров, застрашавайки живота му. Той надвиши правата си, наруши закона за Министерство на вътрешните работи и направи опит за ликвидиране. Единствените цивилни по това вре бяхме аз и Волен Сидеров, заобиколени от 30 униформени. Моля, вземете съответните ограничения съгласно вашата подготвеност. Да бъде глобен и да му бъде повдигнато обвиняване на Борислав Муеров за преднамерено ликвидиране на Сидеров. До три дни настояваме да ни информирате какви ограничения са взети. Прилагаме и фотоси ", сподели Сидерова пред телевизия " Алфа ".



Пред Съдебната палата пък самият Сидеров попита служители на реда за спряна кола на място, където е неразрешено паркирането. Той потърси отговори от униформените за какво са там и за какво не глобяват автомобила, на което получи отговор, че това е отговорност на " Пътна полиция ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР