Кадри с дрон заснеха момента, в който бременна жена е

...
Кадри с дрон заснеха момента, в който бременна жена е
Коментари Харесай

Пътник на Disney Cruise Line, спасен от бреговата охрана на САЩ след извънредна ситуация край Пуерто Рико

Кадри с дрон снимаха момента, в който бременна жена е била качена от круизен транспортен съд на Disney от бреговата защита на Съединени американски щати в понеделник.

Във видео, споделено от бреговата защита, може да се види по какъв начин избавител се спуска от хеликоптер MH-60T Jayhawk върху Disney Fantasy, носещ се в Атлантическия океан северозападно от Пуерто Рико.

35-годишната жена беше завързана за количка и се нави в хеликоптера в миг на разтуптяно сърце. Агенцията сподели, че дамата " искаше по-високо равнище на здравна помощ " от това, което лекарите на борда можеха да обезпечат в медицинския отсек на кораба.

Спасителен плувец от бреговата защита беше спуснат на палубата на Disney Fantasy, с цел да транспортира бременна 35-годишна жена до болница на сушата в Пуерто Рико. (Бреговата защита на Съединени американски щати )

„ Служителите на бреговата защита в бранш Сан Хуан получиха известие от Disney Fantasy в понеделник сутринта с искане за здравна помощ, до момента в който круизният кор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР