Кадри с брутално насилие над беззащитно куче във Враца взривиха

...
Кадри с брутално насилие над беззащитно куче във Враца взривиха
Коментари Харесай

Циганин от Враца стъписа мрежата с брутална жестокост

Кадри с брутално принуждение над беззащитно куче във Враца взривиха обществените мрежи за часове. За жестокостта към животното в редакцията на организация BulNews постъпи и сигнал от гражданин на града, който помоли да се даде публичност на случая.

На видеоклиповете ром и децата му тормозят животното, като са го впрегнали на каруца. Бащата се е качил в талигата и го удря, с цел да я дърпа по-силно. През това време отрочетата му снимат и откровено се забавляват от тъгите на кучето. Последвайки образеца на татко си, дребните циганчeта стартират да хвърлят предмети по изплашеното животно и го удрят с лопата.

Видеото е оповестено в персоналния му профил във фейсбук и за часове получиха огромна известност в мрежата, като под тях се изляха куп отрицателни реакции. Заради жестоките фрагменти той съумя да си навлече гнева на хора от цялата страна, които ревниво пазят животното в мненията. На тях е попаднал и възмутеният врачанин, който подава сигнал в медията. По негови думи, нападателният ром също е гражданин на регионалния център и живее в крайните квартали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР