Кадри Павел Динев ФейсбукМладият Павел Динев твърди във Фейсбук, че

...
Кадри Павел Динев ФейсбукМладият Павел Динев твърди във Фейсбук, че
Коментари Харесай

Изгониха младеж от НДК след като извика Оставка на здравния министър

Кадри Павел Динев Facebook

Младият Павел Динев твърди във Facebook, че е бил изгонен от събитие в НДК, на което се раздадоха годишни награди на " Достойните българи ".

В директно включване във Фейсбук той декларира, че бил изведен принудително, откакто извикал “Оставка! ” по време на изявлението на здравния министър Константин Ангелов.

Сам съм начело пред НДК. Имам няколко въпроса към министъра с труповете и към кмета на София Йорданка Фандъкова, която също е вътре. Вижте ги с какви коли са пристигнали. Има и защита от НСО.  Вътре бяха единствено публицисти от  Българска национална телевизия, БТВ и НТВ. Не чакам никой да ме отрази. Сега ще видя по какъв начин ще се изнижат. ”, сподели в лайф от мястото младият мъж. Той добави, че е пристигнал в НДК, тъй като дядо му е получил премията " Достоен българин " тъй като дарил рентата от равнищата си и построил черква в родното си село. " Любопитното е, че публицистите ми споделиха, че не желаят събитието да се политизира. Защо тогава са поканили здравния министър и кмета на София, откакто са политически лица ", попита риторично Пламен Динев.

Той добави: " Аз съм младеж, на 18 години съм. И желая да попитам министър " Г-н Чувал " и Фандъкова за някои неща. Така ще се види дали ще се изнижат. Да, аз съм рисков, тъй като както доста хора желая оставката на цялото държавно управление и на основния гешевтор. Мога да ги очаквам доста време. Бях изпъден, тъй като решиха, че съм рисков с една къса дума. Искам да ги запитвам по кое време ще забележим оставка на това крадливо държавно управление и на тази тайфа. Очаквам с неспокойствие края на това държавно управление ". 

След края на церемонията последва криеница.  Съвсем предстоящо здравният министър и Фандъкова се скриха от момчето. Двата скъпарски автомобила, с които допуска се движат двамата,  напуснаха паркинга и потеглиха в друга посока. Младежът се опита да ги последва, като направи опит да мине и към други изходи на постройката, надявайки се да ги пресрещне. " Исках да видя тяхното изнизване. Толкова доста изходи има, а аз съм самичък. Моето наличие тук става ненужно към този момент. Благодаря на всички, които бяха с мен ", сподели най-после Динев, оповестява Фрог нюз.



 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР