Кадри от северния сирийски град Ракка, заснети вчера с безпилотен

...
Кадри от северния сирийски град Ракка, заснети вчера с безпилотен
Коментари Харесай

Заснети от въздуха кадри показват пълната разруха на Ракка

Кадри от северния сирийски град Ракка, снимани през вчерашния ден с безпилотен аероплан, демонстрират разрушенията, породени от сраженията сред кюрдско-арабските бойци и групировката "Ислямска страна ", както и от въздушните удари на ръководената от Съединени американски щати коалиция, заяви Асошиейтед прес.

На фрагментите се виждат дупки от артилерийски снаряди по постройките, части бетон по улиците, осеяни с унищожени коли, необитаеми здания с разрушени стени, изпотрошени прозорци и порти. Цели квартали са изравнени със земята и там няма никакви признаци на живот.

Стадионът, употребен от екстремистите за оръжеен склад и затвор, наподобява, е понесъл по-малко провали, спрямо близките здания.

Много преди началото на сухопътната атака на Сирийските демократични сили в Ракка през юни военни самолети бомбардираха града в продължение на месеци.

Кюрдско-арабските въоръжени формирования оповестиха във вторник, че са прогонили бойците на "Ислямска страна " от града, напомня Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР