Кадри от предстоящата документална поредица на Amazon Prime за Тотнъм

...
Кадри от предстоящата документална поредица на Amazon Prime за Тотнъм
Коментари Харесай

Моуриньо към играчите: За 90 минути трябва да бъдете група задници

Кадри от идната документална поредност на Amazon Prime за Тотнъм бяха излъчени в интернет и демонстрират по какъв начин мениджърът Жозе Моуриньо споделя на играчите си, че би трябвало да играят като " група задници " в идния си мач.

Епизодите, които ще бъдат излъчени идващия месец, ще се назовават " Всичко или нищо " и ще проследят турбулентния сезон на " шпорите ", в който Маурисио Почетино бе уволнен, а на негово място дойде Специалния. Кадрите, които бяха пуснати в обществените мрежи, демонстрират по какъв начин португалецът приказва пред целия тим в съблекалнята и се пробва да им вдъхне убеденост преди идващия им конфликт, като типично в негов жанр употребява много пиперливи думи и изрази.

" Трябва да споделяте. И може да бъркам, само че чувствам, че сте в действителност доста положителни момчета. Но за 90 минути вие не можете да бъдете положителни. За 90 минути би трябвало да бъдете група задници. Интелигентни задници. Не глупави такива ", декларира португалският експерт.
 Нивото на Тотнъм е за Шампионската лига, убеден е Жозе Моуриньо
Отборът не наподобява изключително въодушевен от речта на своя управител, като в един миг от клипа се вижда и по какъв начин част от футболистите се усмихват. Камерата за миг доближава и към Кристиан Ериксен, който също по този начин не наподобява впечатлен.

По-рано през този месец бе пуснат и филмов откъс на идните серии, който демонстрира фрагменти от шокиращата реакция на играчите, когато схващат, че Моуриньо ще поеме тима.

Наскоро пък самият треньор призна, че всичко в документалната поредност е същинско и няма нищо подправено, само че съобщи, че няма желание да го гледа, защото всичко било като в " Биг Брадър ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР