Кадри от предполагаеми военни операции в Украйна, които се разпространяват

...
Кадри от предполагаеми военни операции в Украйна, които се разпространяват
Коментари Харесай

В мрежата беше разкрит фалшификат за свален в Украйна самолет, който стреля по жилищни сгради

Кадри от хипотетични военни интервенции в Украйна, които се популяризират в мрежата, се оказаха видео от компютърната игра Arma 3, оповестява Bloomberg.

Видеото демонстрира, че самолетът стреля по къщи и околни региони, след което е „ свален “ от земята.

Arma 3 е тактическа шутър игра с ролеви детайли.

ВИДЕО: https://t.me/dtfbest/54188

В нощта на 24 февруари съветските обществени мрежи започнаха да популяризират видео, в което се показва, че сякаш в Донбас украинските военни „ изгориха жив съветски покорен боец “, с цел да сплашат, само че видеото е основано още през 2015 година

Припомняме, че съветският президент Владимир Путин разгласи, че е решил да организира специфична военна интервенция, с цел да отбрани хората от издевателството и геноцида от страна на режима в Киев, да демилитаризира и денацифицира Украйна, да изправи пред съда тези, които са направили голям брой кървави закононарушения против цивилни, в това число съветски жители. Държавният глава акцентира, че Русия няма да разреши на Украйна да има нуклеарни оръжия.

В четвъртък сутринта украинските военни обекти бяха подложени на масирани удари. ДНР заяви за боеве по цялата линия на прикосновение. Руското министерство на защитата съобщи, че съветските въоръжени сили не нанасят удари по градовете на Украйна. Прецизните оръжия поразяват единствено военни цели. Украйна скъса дипломатическите връзки с Русия. Президентът на Украйна Владимир Зеленски подписа декрет за обща готовност и декрет за основаване на Щаба на висшия главнокомандващ.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР