Кадри от охранителни камери, които са запечатали последните часове на

...
Кадри от охранителни камери, които са запечатали последните часове на
Коментари Харесай

Камера разкри последния час на Андреа

Кадри от охранителни камери, които са запечатали последните часове на убитото 18-годишно момиче от Галиче Андреа Руменова, получи Нова тв.

Часът е 21,36. Тя се прибира, след което се случва съдбовното.

17-годишен юноша от селото е направил цялостни признания при разпита, траял часове. Той към този момент е бил регистриран за тежък побой над възрастен мъж, а хората от Галиче желаят цялото семейство да бъде изселено.

„ И аз имам деца и си оставям децата, вървя по чужбини. Как може ”, пита се съседът Гълъбин Савков.

Така хората в Галиче изясняват страховете си след нещастието с 18-годишната Андреа.

Братовчед разкрил мъртвото момиче. Липсвали ключовете от къщата и портфейла на Андрея, в който имало 300 лв..

„ Трябваше да си платим водата в къщата обаче не можехме и по този начин. Червеното портмоне беше в нея. През цялото време. Тя без него не ходеше на никое място ”, сподели братовчедът Асен Руменов.

Криминалистите цяла нощ търсили портфейла, ножа, с който е било убито момичето, и ключовете от къщата. Обиколили и огледали първо пустите къщи в близост.

Задържаният по това време 17-годишен юноша пък признал с цялостни детайлности по какъв начин влезнал в къщата през прозорец на приземния етаж, по какъв начин пребил Андреа, по какъв начин я умъртвил, къде скрил ножа.

Съселяни, другари и съученици незабавно желаеха законът да бъде оптимално непоколебим и с него, и с възможни съучастници, в случай че има такива. Той един път се отървал леко от закона след побой, който нанесъл на възрастен мъж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР