Кадри от охранителни камери, които са запечатали последните часове на

...
Кадри от охранителни камери, които са запечатали последните часове на
Коментари Харесай

Охранителни камери запечатали последните часове на убитата в Галиче

Кадри от охранителни камери, които са запечатали последните часове на убитото 18-годишно момиче от Галиче, получи NOVA. Часът е 21,36. Тя се прибира, след което се случва съдбовното.

``
реклама

17-годишен юноша от селото е направил цялостни признания при разпита, траял часове. Той към този момент е бил регистриран за тежък побой над възрастен мъж, а хората от Галиче желаят цялото семейство да бъде изселено.

„ И аз имам деца и си оставям децата, вървя по чужбини. Как може ”, пита се съседът Гълъбин Савков.

Така хората в Галиче изясняват страховете си след нещастието с 18-годишната Андреа. Пред камерата на NOVA проговори и братовчедът, разкрил мъртвото момиче. Липсвали ключовете от къщата и портфейла на Андреа, в който имало  300 лв..

„ Трябваше да си платим водата в къщата обаче не можехме и по този начин. Червеното портмоне беше в нея. През цялото време. Тя без него не ходеше на никое място ”, сподели братовчедът Асен Руменов.

Криминалистите цяла нощ търсили портфейла, ножа, с който е било убито момичето, и ключовете от къщата. Обиколили и огледали първо пустите къщи в близост.

Задържаният по това време 17-годишен юноша пък признал с цялостни детайлности по какъв начин влезнал в къщата през прозорец на приземния етаж, по какъв начин пребил Андреа и по какъв начин я умъртвил. Съселяни, другари и съученици незабавно желаеха законът да бъде оптимално непоколебим и с него, и с възможни съучастници, в случай че има такива. Той един път се отървал леко от закона след побой, който нанесъл на възрастен мъж.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техн
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР