Кадри от изпитанията на управляемия боен модул АУ-220М показа руският

...
Кадри от изпитанията на управляемия боен модул АУ-220М показа руският
Коментари Харесай

Показаха изпитания на новия руски боен модул АУ-220М

Кадри от тестванията на управляемия военен модул АУ-220М сподели съветският военнопромишлен тръст " Уралвагонзавод ".

За първи път модулът, известен още като " Байкал ", беше показан на оръжейно ревю в Индия. Установката е предопределена за другите бойни машини, само че на първо място за BMP.
Артилерийската установка може да се върти в кръг, да стреля на разстояние до 14,5 км с оптималната скорост на огъня от 80 изстрела в минута.
Запасът разполага 80 единични муниции, като комплектът включва 57-милеметрови снаряди - бронебойни, управляеми и многофункционални с отдалечен взривател.
По съответно, бойният модул е предопределен за въоръжаване на бойни машини на пехотата, само че може да бъде инсталиран и на кораби с дребна водоизместимост и катери.
AУ-220M може да бъде инсталиран на платформите " Армата ", " Курганец-25 " и " Бумеранг ", както и на кораби с малко водоизместване, както и на катери.
Способен е да поразява дребни безпилотни летателни апарати, нисколетящи самолети и хеликоптери, както и наземни лекобронирани машини и полеви укрепления.
Системата има смесен мерников комплекс. Той включва телевизионни и топловизионни канали, лазерни далекомери и без значение двуплоскостно стабилизиране на зрителното поле.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР