Кадри: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв разкриха какво

...
Кадри: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв разкриха какво
Коментари Харесай

Радост и мъка в семейството на военния пилот, след като пожар изпепели къщата им в Брестник!

Кадри: Нова Тв

В „ Здравей, България ” по Нова Тв разкриха какво се случва със фамилията на военния водач Петър Димитров, чиято къща в Брестник изгоря след пожар на 25 февруари.

В момента къщата е срината и на нейно място ще се строи нова, а фамилията на Петър се усили с още един член, откакто брачната половинка му Константина роди наследник.

„ Мишо пристигна с гръм и тропот на 16 март. Тежи 3,800 кг, растеж 51 см, страховит юноша. Кръстихме го Михаил, макар че преди този момент обмисляхме други имена. Сънувах, че пиша първо Христина и Божидар, по-късно Михаил. Говорих с таткото, имахме време да помислим. След като изгоря къщата ни, следовател излезе от нея с икона на Арахангел Михаил. Иконата бе непокътната и взехме решение, че по този начин би трябвало да бъде – Михаил. ”, разкри Константина.



„ За нас това е едно ново начало. Къщата беше разрушена, не подлежеше на възобновяване. Единственото решение бе да се събори до основи, да се почисти, и да се даде ход и дейности за опция за едно последващо изграждане отначало. Започваме от нулата.

Бързо свикнахме с максимата, че материалната загуба не е загуба. Няма да паднем духом, тъй като измежду нас има три дребни деца, които желаят да видят и да бъда научени. Да знаят, че постоянно има излаз, когато има мотивация, воля и хъс, и благодарение на доста положителни хора, нещата ще се случат. Искрено се надяваме това да ни се случи задоволително скоро. ”, сподели Петър Димитров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР