Кадри: Нова ТвТоку що в ефир Гала срази с въпрос

...
Кадри: Нова ТвТоку що в ефир Гала срази с въпрос
Коментари Харесай

Току що в ефира: Гала срази вокала на „Казка” с неудобен въпрос!

Кадри: Нова Тв

Току що в ефир Гала съкруши с въпрос вокала на известната музикална група „ Казка ” Александра Зарицкая. Украинците за първи път са в България и на следващия ден ще изнесат концерт в София.

Те гостуваха в „ На кафе ” и при започване на диалога Гала ги попита какво знаят за България. Зарицкая отговори, че е чувала за Баба Ванга, а сътрудниците й – за хора „ Български гласове ”.

Тогава Гала сподели, че защото името на групата значи приказка, е решила да прегледат една книга с приказки, а гостите й да описват всяка една от тях.

В първата приказка Александра Зарицакия е сравнявана със международно известната певица Адел. „ Знам, че едно от нещата, които не харесваш, е да те назовават украинската Адел ”?, сподели Гала.



„ Да, не обичам, когато ме съпоставят с някого. Всички хора, те са безспорни характерности, и това не ми харесва, само че в случай че вие смятате, че аз наподобявам на нея, няма проблем. ”, съобщи по този мотив Александра.

Последва любопитен въпрос на Гала: „ Адел е прелестна певица. Мисля си, че сравнението е обвързвано с страстта, която влагаш в осъществяванията си, или ти не го приемаш по този начин, а по-скоро поради секси формите? ”

„ Не. Аз имах поради, че Адел, това е персона, аз също съм обособена персона и не желая да ни съпоставят. Но доста ми е прелестно, когато хората споделят, че аз наподобявам на нея по вокала си. ”, отговори Зарицкая.

Последва нова провокация на Гала - за какво, откакто нейните родители са адвокати, тя е станала музикант. " Аз завърших юридическо обучение, само че незабавно след университета започнах да се занимавам с музика. Изпълних своя дълг, който желаеха родителите ми, само че откакто схванаха, че музиката е моя живот, те одобриха избора ми. ”, призна Александра.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР