Кадри: Нова ТвСпасители разкриха как са спасили жена в Пирин

...
Кадри: Нова ТвСпасители разкриха как са спасили жена в Пирин
Коментари Харесай

Драма в Пирин планина! Ето как спасиха жена, паднала от 30 метра на скален праг

Кадри: Нова Тв

Спасители разкриха по какъв начин са избавили жена в Пирин планина, която е паднала от 30 метра на скален предел. Цялата интервенция е траяла 10 часа – от 16 часа през вчерашния ден до 02 часа след среднощ през днешния ден.

Ето какво описаха спасители за „ Здравей, България ” по Нова Тв:  

„ Сигналът за потърпевша жена беше подаден от туристи в 16 часа във вторник. Те чуват рухване на камъни и зов за помощ, и малко по-късно виждат дамата. Тя е паднала от 20-30 метра на скален предел и се стопира в стръмен скат. Екип от 20-22 спасители стартира избавителна интервенция, която завърши сполучливо в 02 часа след среднощ през днешния ден.



Ако имахме въздушна кола за спешна помощ, тя щеше да изтегля потърпевшата за минути. Не е нужно да каца, спуска се избавител и се икономисват над 10 часа акция, само че за жалост такива коли за спешна помощ у нас няма.

Потърсихме хеликоптер от военните, само че това е мудна и тромава процедура, която лишава време, а и не е ясно кой ще заплаща за нея. ”



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР