Кадри: Нова твОткраднаха маслено копие на Мона Лиза от столично

...
Кадри: Нова твОткраднаха маслено копие на Мона Лиза от столично
Коментари Харесай

Откраднаха копие на Мона Лиза от българско читалище. Поставиха камери, задигнаха и тях

Кадри: Нова тв

Откраднаха маслено копие на Мона Лиза от столично читалище. Това алармираха наши фенове в рубриката ни " Дръжте крадеца ". След като изчезнала картината, от управата на читалището сложили камери за видеонаблюдение на постройката. Ден по-късно една от тях също изчезнала, оповестява Нова тв.

``
реклама

В читалището има непрекъсната експозиция от копия на картини. „ На 5-ти февруари разбрахме, че картината липсва. Това е тъкмо, точно копие на Мона Лиза. Характерното за него е, че е направена холограмната усмивка от художничката Валя Тройчева. Картината е скъпа, не може да бъде остойностена. Посегнато е на социална благосъстоятелност, макар че картината  е на юридическо лице ”, сподели пред „ Здравей, България ” Владимир Цеков.

По думите му постройката е социална благосъстоятелност и достъпът до нея е бил свободен. След кражбата обаче се подхващат фрапантни ограничения за охраняване на обекта – слагат се камери и се обезопасяват вратите. Само след два дни една от камерите също е открадната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР