Кадри: Нова ТвКучета нахапаха две жени в Дупница. Едната е

...
Кадри: Нова ТвКучета нахапаха две жени в Дупница. Едната е
Коментари Харесай

Нахапана от куче в Дупница: Раната е дълбока. От крака ми излезе пара, имах и обилно кървене

Кадри: Нова Тв

Кучета нахапаха две дами в Дупница. Едната е на 84 години, а другата е с дълбока рана на крайници и едвам се е отвървала. Това е Ангелина Пепелджийска, инкасотар във ВиК.
Ето какво описа тя в „ Здравей, България ” по Нова Тв.

„ При осъществяване на служебните си отговорности, бях атакуван в тил от едно куче. Болката, физическата, се преодолява, само че психологическият потрес е нещо неприятно. Бях нападната в 13 часа, на идващия ден в 12 часа същото куче атакува стара жена и я нахапа. Мен кучето ме ухапа в десния крайник.

Самата рана бе дълбока, потърсих лекарска помощ. Дадоха ми бинт да я превърлжа. Проблемът е, че имам тромбоимболизъм и пия синдром в огромни количества. Шокът е огромен, тъй като аз знам, че кръвта ми се разрежда.

При състояние че съм задоволително добре облечена, тъй като имам мощен имунитет, от крайници ми излезе пара, имах и щедро кървене. Двете ми ръце бяха в кръв, пробвах да спра кървенето, само че не можах... ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР