Кадри: Нова ТвИзгубих майка си в катастрофата край Своге. Не

...
Кадри: Нова ТвИзгубих майка си в катастрофата край Своге. Не
Коментари Харесай

Застрахователи със скандално оправдание за 10-те лева обезщетение след ада край Своге

Кадри: Нова Тв

Изгубих майка си в злополуката край Своге. Не съм спала поради тази засегнатост цяла нощ. От застрахователната компания ми споделиха, че ние сме едни измамници и фалшификатори. Представихме им нужните 4 документа, след това желаеха още документи, които щяха сами да си намерят. След дни ни споделиха, че нищо няма да ни платят. Това проплака в ефира на Нова телевизия млада жена, която е изгубила майка си в жестокото автомеле, което лиши живота на повече от 20 души.

Припомняме, че през вчерашния ден част от роднините на починали получиха по 10 лв. за произшествието. 

Представител на застрахователното сдружение излезе да изясни за какво са превели 10 лв. на някои от хората, изгубили околните си. " Няма данни, че има транспорт. Иска се пътен лист, който не е показан. Договорът за акцидент на пасажерите при публичен превоз не важи при подобен случай ", съобщи представител на сдружението.
 
„ Имаше протокол. Даже прокуратурата е изписала, че майка ми е пасажер. Човекът от застрахователната компания споделя, че е имало пътен лист и нужните документи. Вещите на майка ми бяха предоставени след 3 месеца. Толкова доста документи са били изгубени. Абсурдно е да желаете фактура, тя може да бъде издадена и откакто е осъществен транспорта ", съобщи пострадалата.
 
„ Това, което ни е показано, дава съображение да дадем отвод. Когато имаме нужните документи, може да платим обезщетение. Трябва да кажем, че за миналата година сме платили 86 млн. лв., а за миналите 10 години - 1 милиарда лв.. Абсурдно е да се споделя, че се опитваме да не платим ", съобщи представителя на застрахователното сдружение.



 
" Ще се срещнем със застрахователите в съда ", закани се дамата, изгубила майка си в злополуката.

„ Ние сме се обърнали към прокуратурата и следствието. От тях сме получили документи и доказателства, които не са задоволителни. Позицията ни е ясна и кардинална. Решението на съда ще бъде изпълнено незабавно, каквото и да е то. 10-те лв. не са обезщетение. Ние сме постановили отвод за погашение на обезщетение ", изясни още веднъж представителят на застрахователната компания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР