Кадри: Нова ТвИван Киров, синът на отвлечения преди 10 години

...
Кадри: Нова ТвИван Киров, синът на отвлечения преди 10 години
Коментари Харесай

Синът на отвлечения бизнесмен Киро Киров разтърси ефира: Престъпниците в България...

Кадри: Нова Тв

Иван Киров, синът на отвлечения преди 10 години предприемач Киро Киров, е посетител в ”Здравей, България ” по Нова Тв. През 2009 година той заплати откуп 517 000 евро, с цел да освободят татко му след 17 дни в плен.

Бизнесменът написа ядосан пост във фейсбук преди дни, в който пита за какво всички арестувани от незаконната група „ Наглите ” не са наказани. „ Хванаха 18 души, а осъдиха четирима. Къде са другите? ”, пита Иван Киров.

Ето по-важното от това, което сподели Иван Киров:

„ Когато отвлякоха татко ми, потърсих помощ от полицията. През цялото време при мен имаше съветници, психолози. Беше ми обезпечена поддръжка и защита от полицията. Най-големият риск бе намирането на сумата. Те желаеха непостижима сума, или непостижима за нас – 5, 10 милиона лв.. Най-големият риск, е че би трябвало да ги убедиш, че тази сума не може да се събере за толкоз къс период, а по този метод се рискува живота на отвлечения. Пазарлъкът ми с тях лиши 17 дни, очевидно са се уплашили, че татко ми ще почине, тъй като не се е хранил. Сумата, която предадох, беше оповестена в медиите, което значи, че някой е знаел какво се случва.



В съда се опитваха да защитят техните самоличности. Аз не видях никой от тях, тъй като бяха с тил към мен. Тях ги охраняват по-строго, в сравнение с жертвите, а по-късно ги изведоха от залата и отново не ги видях.

Не съм оптимист, че времената на отвличанията са отминали, защото нарушителите не получават присъди за всички осъществени от тях закононарушения, а единствено за едно. Излизат след 18 години, а към този момент са милионери. Как се вършат 3 милиона евро? ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР