Кадри: Нова ТвГеорги Харизанов заяде здраво Виктор Николаев заради казуса

...
Кадри: Нова ТвГеорги Харизанов заяде здраво Виктор Николаев заради казуса
Коментари Харесай

Полемика: Георги Харизанов защити Цветанов за апартаментите и се заяде с Виктор. Кой ви каза, че цената е...

Кадри: Нова Тв

Георги Харизанов заяде крепко Виктор Николаев поради проблема с жилището на Цветан Цветанов. Водещият на " Здравей, България " анонсира, че водачът на политическата група на ГЕРБ в Народното събрание е придобил жилище на доста по-ниска от пазарната цена. 

Това обаче накара гостът в студиото - Георги Харизанов, от Института за дясна стопанска система, да възроптае остро. " Претендирате, че говорите с обстоятелства, а вие сега в действителност изказвате догадка. Искам да ми обясните по какъв начин излиза разликата, за която говорите? ", запита той. 

Николаев обаче се вцепени: " Не мога да ви кажа по какъв начин, специалистите би трябвало да се произнесат ", съобщи той.
 

" Вие по този начин анонсирате тематиката, желая да ми обясните по какъв начин излиза разликата. Преди малко отново казахте, че има разминаване в цената и желая да ми обясните още веднъж. Вие сте сериозен публицист и хората ви имат доверие. Как обосновавате изказванието си?, запита за десети път Харизанов.

Водещият очевидно раздразнителен минути по-късно реши да отговори. " Питахте ме от къде взимам данните си? От следствието. Сега ще ви прочета, че парцелът е продаден за 620 евро на квадратен метър, при стойност на другите парцели в региона от над 2000 евро на квадратен метър ", съобщи Николаев. 
 



Той обаче още веднъж беше съсечен от Харизанов: " Има подмяна! Пазарната цена не знам кого вълнува. Господин Цветанов и госпожа Цачева да си покажат жилищата. Става въпрос за подмяна с доплащане ", изясни още веднъж специалистът. 

" Надявам се тази инспекция да завърши допустимо най-бързо и то преди изборите. При толкоз обикновен проблем няма причина да се бави инспекцията. В последна сметка, откакто законът не е нарушен, всичко друго са етични и морални категории. Избирателите ще решат дали нещо е редно или не, когато действително не е нарушен един закон. ", приключи Харизанов.
 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР