Кадри Нова ТВЕдна от най-харесваните от зрителите двойка са първите

...
Кадри Нова ТВЕдна от най-харесваните от зрителите двойка са първите
Коментари Харесай

Любимци от „Един за друг“ напуснаха шоуто първи

Кадри Нова ТВ

Една от най-харесваните от феновете двойка са първите отстранени от петия сезон на предаването „ Един за различен “. Това са Кристина и Емилиян от Добрич. За тях гласоподаваха най-близките им хора във Вилата на любовта, само че Венци и Михаела от Перник получиха по-висок избор от останалите и късмет да продължат своето любовно премеждие.

Всичко това се случи откакто двойките участваха в занимателна игра на познания и представянето им си зависеше напълно от самите тях.


`); break case width
Те трябваше да си трансферират топката след вярно виновен въпрос, а под прицела им най-често бяха позитивните Кики и Емо и темпераментите Ивана и Ивайло. Двойката с най-голяма възрастова разлика в “Един за различен ” обаче съумя да се оправи изненадващо добре и да се избави. Липсата на мира и централизация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и попаднаха на елиминация дружно с Венци и Михаела.

Може би това беше най-уникалното прекарване за мен. Ако си късметлия имаш опция да влезеш и да опознаеш едни страхотни хора. Това нещо в никакъв случай няма да го забравим. Надявам се и се апелирам откакто сбъднахме тази фантазия в най-скоро време да се сбъдне и идната да си имаме бебе.

Мария ги изпрати с думите:

Искам да ви кажа, че това което се случи тук ще промени живота ви към положително, тъй като вие сте такива каквито сте. Надявам се да има повече младежи като вас. Много сте готини, доста сте сладки, обичайте се!



Много благи думи и позитивна сила насочиха към тях и феновете:

Няма две отзиви, че Кики и Емо са един за различен.
Двамата се обичат и поддържат, а това е най-важното.

Страхотни! Пожелавам им откровено и от сърце в най- скоро време да имат мотив за най-голямото благополучие!

Много тъпо! Супер двойка и огромни душички. Дано станат родители и да се радват още повече на живота.

Уникални млади,добри и харизматични душички! Вие сте основани един за различен,останете си един за различен и гледайте напред и мечтайте и нека скоро да сбъднете съкровената си фантазия! ☺️

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР