Кадри Нова ТВЕдна от най-харесваните двойки от романтичното риалити Един

...
Кадри Нова ТВЕдна от най-харесваните двойки от романтичното риалити Един
Коментари Харесай

Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ

Една от най-харесваните двойки от сантименталното риалити „ Един за различен “ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации против Сияна и Светослав и решаващият глас за това пристигна от хората, които те смятаха за свои най-хубави другари Галена и Петър.

Петя повече я е гняв за отпадането, само че аз се усещам доста добре, тъй като ще си забележим децата, показа след излизането от формата Дилян. Доволен съм, че стигнахме дотук, не чаках. Молех се единствено да не сме първи. Петя беше индивидът, който избягваше връзка, аз съм отворен към всички.

Не обичам шумни места и не извозвам време с доста хора, сподели половинката му Петя. Трябваше ми време да привикна. Всичко се случи естествено и връзката и игрите. Не сме имали никакви тактики.
`); break case width


За мен най-хубавото, което се случи е да срещна другари вътре. Това са Галена и Петър и Дари и Денис, в действителност доста ги одобрявам. Петър го усещам като брат.

Най-трудно във вилата за Дилян е било, че няма къде да избяга от Петя. Както самичък призна на открито откакто се скарат за нещо, просто се отдръпва и се връща когато и на двамата им е разминало. Двамата са супер занимателни и откровени и това не остана неусетно от почитателите на предаването.



Любима двойка отпадна, предадена от „ другари “ … Дани е най-милият и мил, прелестен участник, който е взел участие до момента във всички сезони, двамата с Петя са доста сладки. Да, не са биткаджии, само че са образец за обич, отдаденост и най-много са Един за различен! Обичам ви, ще ми липсва добротата ви! ❤️

Успех, Дилян и Петя. ☘️ Цветно семейство, което не броеше точно точки, като ломския хитрец и не влизаше в схеми, като Миша Винкела, същински себе си. Дилян е най-хубавият човек, който съм гледала в миналото в риалити. Петя също не е неприятен човек, още е доста млада и на моменти реагира първично, само че без завист. Успех, семейство!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР