Кадри: Нова ТвДвама рецедивисти, представили се за полицаи, нахлуха в

...
Кадри: Нова ТвДвама рецедивисти, представили се за полицаи, нахлуха в
Коментари Харесай

България – XXI век: Двама рецедивисти се представиха за полицаи, нахлуха в къща и пребиха възрастни хора с дървен кол

Кадри: Нова Тв

Двама рецедивисти, показали се за служители на реда, нахлуха в къща след среднощ и пребиха възрастни хора в казанлъшкото село Бузовград.

Потърпевшите са Иван Колев и неговата брачна половинка, която е неработоспособен.  Жената е пребита с дървен прът.

Двамата биячи са арестувани за 72 часа и против тях е повдигнато обвиняване от прокуратурата.

Ето какво описа за „ Здравей, България ” по Нова Тв Иван Колев:

„ Стана след 2 часа. Бях сънен, когато почнах да получавам удари. Викаха ми: „ Ставай, ставай. ” Удряха ме в кръста и краката. Юнак да си, получаваш някакъв стрес. Опитах да светна нощната лампа, той сграбчи кабела, контактът се измъкна и взе лампата. Чувам дамата да вика отвъд: „ Помощ, помощ. ” Другият е почнал да я бие, а вторият отиде да му оказва помощ. Чувам да й вика: „ Млъкни, млъкни. ”

Жена ми е парализирана, не излиза откъщи на открито, върви единствено до тоалетната. Проходилката беше на земята. Ако не бях добил кураж, да взема ракетата... Той се върна и удари ракетата. Почнахме да се боричкаме, събори ме в салона. Усетих удар откъм гърба, а той, другият, дето биеше дамата, ме е блъснал. Паднахме двамата, само че той като ракета изскочи от стаята...



Имам рани по крайници, а в този момент ме е боязън единствено да не се повтори. Целият свят е обвързван, веднага като разбрах, че доста пъти го е правил и е лежал в пандиза, ме е боязън от него или негов съучастник, да не дойдат отново. ”

Кметът на селото разкри, че при тях престъпността е нулева и изрази страдание, че възрастните хора са претърпели подобен потрес.



Той похвали полицията, че е задържала биячите единствено минути по-късно след подаване на сигнала.



Старши комисар Христо Петров пък посочи: „ Двамата арестувани са престъпно проявени и са лежали в пандиза за грабежи и закононарушения срещу персона. Присъдите им са били за над 20 години, само че са се възползвали от акумулацията, излежали са към половината от тях и са излезли на независимост. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР