Кадри: Нова твДнес влизането в предаването На кафе беше ознаменувано

...
Кадри: Нова твДнес влизането в предаването На кафе беше ознаменувано
Коментари Харесай

Ден на Оскарите и при Гала: Водещата взе награда за...

Кадри: Нова тв

Днес влизането в предаването " На кафе " беше ознаменувано като гала по разпределяне на награди " Кафеоскър ". Водещата и коментаторите бяха наградени с бучка кафява захар за разнообразни номинации. 

" Първата премия, несъмнено е за Гала, тъй като без нейното присъединяване сме за на никое място, тя ни е началник, а аз усещам за самозапазване, тя даже и да е станала с дупето нагоре никой не схваща. За това се желае особена мощ, сексапил и всичко, което тя има ".



Кристина Патрашкова беше наградена като " най-влиятелно медийно наличие, освен това без профил в Инстаграм " и избрана като перлата в короната на " На кафе ".



Третата премия за най-патриотичната стопанка на ефира Ева Господинова. 



Юлиян Константинов бе награден с четвъртия приз " Гласът на " На кафе " ", избран като непоколебим, само че обективен. 

И последният " Кафеоскар " бе за Илиян Любомиров, който през днешния ден има рожден ден. За него обаче имаше цяла торта. 

" Червен килим сте поставили не поради Оскарите, а поради мен, нали? ", пошегува се той. За рожденика, несъмнено, имаше и подарък - очила за ски. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР