Кадри Нова твАктрисата Марта Вачкова гостува в при Гала на

...
Кадри Нова твАктрисата Марта Вачкова гостува в при Гала на
Коментари Харесай

Марта Вачкова пристъпи в студиото на Гала в отлична форма и разкри тайната! Гала: Колко си отслабналааа....

Кадри Нова тв

Актрисата Марта Вачкова гостува в при Гала на Велики четвъртък. Тя пистъпи в студиото с елегантна крачка и провокира бурно удивление от страна на водещата: " Колко си отслабналааа... ", възкликна Гала и стартира да гадае дали любимката на публиката не е предходна на нашумялата в последно време Кето диета. 

Не, на " Зоната " съм! - разкри Вачкова. " Това е диетата на Руслан Мъйнов. "

След това тя подари на домакинята любимия си домакински самун от лимец, ленено семе, просо и сусам, подготвен със сода, вместо с квас. 

" Аз съм благополучен човек, че съм намерила най-точния и правилен сътрудник - боготворя Владо Пенев във всичките му проявления. Аз го обичам и съм доста щастлива и че той ме обича. ", разкри секрети от любовния си живот Марта. 

" С всичките си някогашни съм доста добра другарка ", отговори на въпросите на феновете дъщерята на Григор Вачков.

Актрисата разкри секрети за ролята си в " Откраднат живот " сестра Жекова: " Всички сме артисти в живота - някои по-добри, други по-лоши. 

Колкото ми дава героинята, толкоз и аз й давам. Постоянно давам препоръки на хората. 

Например Владо ми звъни да ме пита дали мога да го закарам до Метро, а аз стартирам да му изяснявам по какъв начин да стигне до там и той се сърди ", смее се Марта.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР