Кадри Нова ТВКато две капки вода“ набра скорост и вече

...
Кадри Нова ТВКато две капки вода“ набра скорост и вече
Коментари Харесай

Наско срещу Панайот в Капките

Кадри Нова ТВ

„ Като две капки вода “ набра скорост и към този момент личат изпълнителите, които се оправят добре и са кандидати за първото място и огромната премия. Този сезон артистът и артист Влади Зомбори потегли доста мощно и дръпна напред пред останалите. Не му отстъпва обаче фронтменът на рокаджиите Б.Т.Р Наско Пенев, който до момента влезе в несвойствени облици и направи неща за първи път, като срещата с фолклора да вземем за пример.



Певецът завоюва втори лайв на хитовото шоу за звездни трансформации с изключителната си реплика на италианския тенор Лучано Павароти. Бе оценен и в облика на Веселин Маринов, само че получи заслужени аплодисменти от аудитория и жури за представянето си като Николина Чакърдъкова. Наско споделя повече за присъединяване си, за страстите от осъществяванията и компликациите от преобразяванията си пред Лора Крумова.
`); break case width
Много е забавно и занимателно, изключително когато стигнем до стадия за излизане на сцената. Човек би трябвало да се забавлява. Но всеки един от нас поставя доста труд, с цел да може да стигне до сцената. Чисто певчески досега, най-труден ми бе облика на Лучано Павароти. Ако имах опция за повече подготовка, като 3-4 години, щях да се доближа до него. Другите два облика, които за мен бяха доста значими, бяха тези на Веселин Маринов и Николина Чакърдъкова.



 Имах страхотна помощ от ансамбъла на Николина Чакърдъкова. Тя също ми даде значима тенденция, че песента е от младоженеца. Всъщност пее войводата – жених. Беше ме боязън, тъй като ми беше първи женски облик, а и национална ария, споделя Наско, който пробва да изпипва всички облици до последния подробност.

Голяма помощ получава от брачната половинка си, която му дава потребни препоръки.

Тя постоянно ми дава препоръки, показва къде са ми грешките, къде са местата в осъществяването, в които съм си аз.



Сега му следва много комплицирана задача, да влезе в облика на сътрудника си по сцена Панайот Панайотов. Наско ще би трябвало много да се постарае да се хареса на капризния реализатор. Песента „ Шопкиня “ бе имитирана и от Кали и тогава певицата отнесе много рецензии от него.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР