кадри: Нова телевизияНай-доброто кръгово кръстовище е кръгло, а не елипсовидно.

...
кадри: Нова телевизияНай-доброто кръгово кръстовище е кръгло, а не елипсовидно.
Коментари Харесай

Шефът на камарата на архитектите за бул. Левски във Варна: Най-доброто кръгово е кръгло! Някои печелят проекти със срок ...6 часа

кадри: Нова телевизия

Най-доброто кръгово кръстовище е кръгло, а не елипсовидно. Това съобщи в студиото на Нова телевизия шефът на Камарата на архитектите арх. Борислав Игнатов във връзка плана за новото трасе на бул. " Васил Левски " в диалог в студиото на Нова телевизия.

 

Арх. Игнатов разяснява, че по негово персонално мнение, бул. " Левски " е юридически по стар план, а като цяло правените на градски автомагистрали от този вид към този момент не се прави в международните градове. Той сподели също, че се съмнява дали ще се реши казуса със тапите във Варна. " По-широк път притегля по-голям трафик ", съобщи шефът на Камарата на архитектите. 

Като негов конкурент в диалога се включи основният проектант на Варна арх. Виктор Бузев, който отбрани плана и построяването на новия бул., който по негови думи е предстоящ от дълго време от варненци.



Арх. Игнатов даде и други образци за порочната съгласно Камарата на архитектите процедура огромни планове да се вършат посредством поръчки за инжинеринг. В такива случаи строителите извършват планове, които са правили сами. Това води до съществени изкривявания, които стигат до парадокси. По думите на арх. Игнатов, има поръчки, които се печелят от избрани компании с невъзможни периоди за правене на план, които са дни, а в от време на време даже и 6 часа. " Това значи, че някой се е уговорил и към този момент има направен план ", разяснява шефът на Камарата на архитектите. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР