кадри Нова телевизияДвойките в “Един за друг бяха поставени в

...
кадри Нова телевизияДвойките в “Един за друг бяха поставени в
Коментари Харесай

Голям рев в “Един за друг” и пред екраните

кадри Нова телевизия

Двойките в “Един за различен ” бяха сложени в полюсни положения от продукцията. Гняв и позор се смениха с цялостно разтапяне и сълзи от трогване единствено в един епизод. Предаването на Нова телевизия първо разсмя, а след това надълбоко развълнува и феновете пред тв приемниците.

Задачата на мъжете беше да изберат облекла на половинките си, с които те да дефилират на стилния подиум. Преди това дамите сами си бяха избрали какво да носят, а точките в играта се даваха за съвпадане.


`); break case width
Фиаското на мъжете беше предопределено. Повечето дами им се скараха много шумно и разочарованието в някои от случаите беше напълно откровено. Но тъкмо тук беше уловката.

В продължението на играта мъжете трябваше да напишат и прочетат любовно писмо.



Посланията се оказаха същинска магия. Колкото и ядосани да бяха дамите, че половинките им са ги създали грозни, всички изпитаха същински боязън от любовните излияния.



И сълзите в предаването рукнаха като река, в това число и измежду мъжете.



Голяма част от феновете обявиха, че това им е най-любимата игра в “Един за различен ”.

“Това ми е обичаната игра в,,Един за различен ”. Освен че е занимателна, най-после всички са спечелили, тъй като няма значение дали си взел залога, значими са думите, които мъжете насочат към дамите си! ”, написа една от коментиращите фенове.



Играта донесе и катарзис в връзките на “духовете ” във вилата на любовта Ивана и Ивайло. Макар че те са оставени единствено като фенове, Ивайло бързо разбра, че бързо би трябвало да напише свое пояснение в обич. А резултатът от това беше доста, доста прочувствен.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР