Кадри: Нова телевизияВодещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор

...
Кадри: Нова телевизияВодещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор
Коментари Харесай

Виктор Николаев се възмути от полицията и прокуратурата в Добрич

Кадри: " Нова телевизия "

Водещият на утринния блок на " Нова телевизия " Виктор Николаев се ядоса в ефир след репортаж за тежък престъпен случай от Добрич. Там 56-годишен мъж бе погубен, откакто е наръган с нож от мъж с психологични отклонения, който използва опиати. Инцидентът е станал в светлите часове на деня в парка, където се разхождат доста хора, в това число деца.

Дни по-рано различен мъж също е бил наръган от същия човек. Престъпникът е бил арестуван, само че е бил пуснат единствено 24 часа по-късно от полицията. Ако това не бе станало, е можело убийството на 56-годишният мъж да бъде предотвратено. Това мнение показаха пред репортера Емил Дамянов дъщерята на убития мъж, първият наръган и човек, който първи видял тялото на жертвата.



След думите им Николаев се възмути: " Тоест, те досега не са обяснили на жителите за какво след първото нахлуване с нож, за което чухме, мъжът е освободен? Такъв диалог нито с протестиращите, нито с медиите не е имало от страна на шефа на полицията в Добрич, и от страна на прокуратурата, по този начин ли е? ", попита водещият.



" Точно по този начин. Очакваме през днешния ден да станат ясни повече детайлности. Може би през днешния ден в следобедните часове се чака да има брифинг и на полицията, и на прокуратурата ", отвърна Дамянов.

" И не е било обявено на хората, доколкото разбирам, и за първия случай. За да се пазят сами откакто прокуратура и полиция тази работа не са я свършили. Може би с митинг и публичен напън е методът, по който се поддържа връзка с тези институции, които получават заплати от нашите налози, с цел да обезпечават сигурността ни ", ядоса се Николаев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР