Кадри: Нова телевизияСтрахотно изпълнение на Атанас Пенев от БНР вдигна

...
Кадри: Нова телевизияСтрахотно изпълнение на Атанас Пенев от БНР вдигна
Коментари Харесай

Наско от БТР взриви Капките и разчувства Веско Маринов с негова песен

Кадри: " Нова телевизия "

Страхотно осъществяване на Атанас Пенев от БНР подвигна на крайници публиката в " Като две капки вода ". Тази вечер, по случай 3 март, всички участници пеят български песни. На Наско се падна да извърши " Да се събудиш до мен " на Веселин Маринов, който е жури във формата.



Преди той да започва Димитър Рачков за следващ път се пошегува с артиста от Полски тръмбеш. Той го назова " фабриката за шлагери ", " трубадурът на прочувствените балади " и " рицарят на печалния облик ".



След това вокалистът на БТР излезе на сцената, превъплъти се в ролята си и направи ужасно осъществяване на песента, което разчувства и самият Веселин Маринов. Публиката пък стана на крайници след финалния акомпанимент.



" Толкова съм впечатлен от Наско. Голям обожател съм на БТР. Вълнувах се. Като приема че една ария е мое дете, построена, изстрадана, аз се вълнувах за това по какъв начин моето дете ще се показа. Ти изпя песента толкоз хубаво, аз се изпотих целия ", показа оригиналът към имитатора си.



" Вълнувах се, тъй като знам какъв брой е сложна песента. Знам по какъв начин аз мъчно се възвръщам от нея. Чакам хубаво да свършат аплодисментите, с цел да мога да се успокоя. Да вляза в темп и да разглася идната ария в един концерт. Затова доста се вълнувах. Ти я извърши доста хубаво. Аз доста пъти като се виждам себе си виждам оня мой недостатък да си подвигам яката, и постоянно си споделям, че би трябвало да го спра. Ти в този момент го сподели ", сподели към Наско Веско Маринов.

Вокалистът на БТР пък излезе и си направи селфи с сътрудника си.



Димитър Рачков, който към този момент втори сезон се майтапи непрекъснато с Маринов, сподели към този момент насериозно, че ужасно доста почита тази негова ария. В този миг продуцентите пуснаха в ефира фрагменти от концерт на Веско Маринов, където точно Рачков е в публиката, а след едно от осъществяванията излиза и му подарява цветя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР