Кадри: Нова телевизияПобедителката в снощното издание на предаването Като две

...
Кадри: Нова телевизияПобедителката в снощното издание на предаването Като две
Коментари Харесай

Дара Екимова: Все още изпитвам голям страх от сцената

Кадри: " Нова телевизия "

Победителката в снощното издание на предаването " Като две капки вода " Дара Екимова описа в предаването " На кафе " за провокациите, които й дава това шоу за фалшификати. Тя влезе в ролята на Селин Дион на последния лайв.



" Според мен в музиката няма " къса съчка ", тъй като всичко е въпрос на добра работа. Тоест, нито едно външно събитие не може да попречи да се оправиш с нещо, в случай че ти си положил всички старания. Има доста неща, които могат да се случат. Ние сме хора, не сме машини, имаме неприятни дни. Во нямам доверие в " късата съчка " ", сподели тя.



" Изпълнението ми на Селин Дион е плод на доста старания, на превъзмогване на личните ми страхове. Аз, макар че съм реализатор, който се занимава с музика и това допуска да съм желязна там, истината е, че доста ме е боязън от сцената към момента. Моята дейна кариера, по този начин наречена, защото съм още дребна, стартира по време на пандемия. Тоест, студиото беше единственото място, което познавам. И внезапно се появи сцената, удари ме като гръм. И аз още се изучавам да бъда мощна на сцената и да бъда другарка с нея. Всички репетираме преди да стартираме. Това ми оказва помощ, усещам се по-уверена. Ключът за триумфа към всеки един облик, без значение печален, радостен, жена, мъж, ние сме тук да свършим работа. И да стане доста крепко шоу ", сподели тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР