Кадри: Нова телевизияПо изключително драматичен начин завърши тази вечер епизодът

...
Кадри: Нова телевизияПо изключително драматичен начин завърши тази вечер епизодът
Коментари Харесай

Шеф Ангелов обърна всичко в Хелс китчън с изненадващо решение

Кадри: " Нова телевизия "

По извънредно трагичен метод приключи довечера епизодът на " Хелс китчън ". Симона и Читкин бяха с оранжеви престилки и играха за оцеляване в аления и синия тим.



20-годишната занимание готвачка от Смолян обаче води по-добре тима си и издаде всичките си поръчки, а мъжете бяха накарани да изгасят печките и прибързано да затворят кухнята си.



След съществени кавги в общежитието сините се върнаха при началник Ангелов, като той изиска да разбере кои са двамата номинирани. След като чу имената на Димитър и Станислав той ги привика до Чоткин в центъра на кухнята, само че след секунди им сподели да се връщат назад в строя при останалите си съотборници.



След това се обърна към Чоткин с думите: " Ти си вълк единак и не те одобряват. Този цикъл не е спрял от ден първи, няма и да спре. Няма никакъв смисъл да протакаме. В тази борба спечелили няма. Или ти, или те. Аз взех своето решение. Чоткин, сваляй куртката! За теб " Хелс китчън " завърши... "



След като готвачът от село Червен брег се съблече, се сбогува с останалите и потегли да излиза, когато бе спрян от началник Ангелов на стълбите с думите: "...за синия тим! "



В идващия миг основният готвач извади алена престилка с името на Чоткин и му сподели, че го трансферира в женския тим.



31-годишният мъж не сдържа сълзите си и даже прегърнашефа в символ на признателност. Новината пък бе посрещната с бурни овации от дамите, при които Чоткин към този момент ще бъде.



Мъжкият отбор също не скри задоволството си, че досегашният им съотборник остава в играта.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР