Кадри: Нова телевизияОпит за обединение на враждуващите от най-отдавна коалиции

...
Кадри: Нова телевизияОпит за обединение на враждуващите от най-отдавна коалиции
Коментари Харесай

Опит за обединение на враждуващите коалиции при Гладиаторите

Кадри: " Нова телевизия "

Опит за обединяване на враждуващите от най-отдавна обединения в " Игри на волята " направи Калоян Митов от племето на " Гладиаторите ". Той, Крум Апостолов и Цвети Станева са в открита война с Иван Рълев и Радостин Кръстев. В тима им се образува и трето племе, формирано от Виолета Стайкова и Теодора Маринова.



Калоян отиде при Рълев и му предложи да създадат краткотраен съюз против Виолета, изваждайки от играта нейната подопечна Теодора. Той даже му предложи капитанството да остане при Рълев и Радо с единствената цел да отслабят дамите.

" Въпросът е Виолета да не държи юздите ", сподели му Калоян, само че Рълев отхвърли и призна, че счита да стреля по Цвети.

Калоян разкри, че е отишъл да организира диалога и поради друго. " Искам да видя какво е отношението им към мен, защото скоро играта навлиза в самостоятелен стадий ", разяснява той пред камерите на риалитито.



Самият Рълев пък показа в диалог с Радо, че в случай че тази седмица " Гладиаторите " изгубят и двете номинационни борби против " Старейшините ", първо ще желае да пратят Цвети на елиминационна борба, а по-късно предложи да отиде самият той против нея, за да  победи и да си вземе грошове и други преимущества.



В другото племе пък Момчил и Мастагарков се сплотиха против останалите. Те взеха решение тази седмица, в случай че се стигне до номинационен съвет, да пратят Мартин Николов-Елвиса на елиминации, с цел да предотвратят " диктатурата " му.

Двамата считат, че другите в племето не са се зарадвали от обстоятелството, че през вчерашния ден са се върнали от борбата на капитаните като спечелили, защото са осъзнали, че се връщат с цялостни джобове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР