кадри Нова телевизия: Мария изненадващо влезе в Хелс, Цвети полудя

...
кадри Нова телевизия: Мария изненадващо влезе в Хелс, Цвети полудя
Коментари Харесай

Цвети полудя като видя Мария в кухнята, шеф Ангелов я издумка с чело

кадри Нова телевизия: Мария изненадващо влезе в Хелс, Цвети полудя и го отнесе от началник Ангелов

Изненадващо звездно наличие чака феновете на Хелс Китчън. В кулинарното шоу се появява не какъв да е а фолк звездата Мария.

По-интересното е обаче, че още от анонса на предаването по Нова телевизия проличава, че чалга легендата ще провокира борба сред началник Ангелов и към този момент одобрената звезда на този сезон Цвети.





От късия клип се схваща, че Мария харесва Цветомира и желае да работи дружно с нея в кухнята на Ада.

„ Аз съм ѝ фаворитка “, декларира демонстративно Цвети в очите на началник Ангелов. „ Досега бях аз “, отвръща той, убеден в позицията си. „ Да, само че вие доста викате “, най-безцеремонно го слага на мястото му Цвети.

В идващия кадър пък се вижда по какъв начин майсторът и участничката са опрели чело в чело и крещят емблематичното „ Газ! “ с колкото газ имат, явно на всички останали в кухнята.



Звездното наличие на Мария в готварското шоу евентуално е разумно след неочаквания медиен интерес към нея напоследък.
Както стана ясно, мъжът на фолк звездата ѝ е протегнал ръка и в този момент против него се води дело за домашно принуждение.
Самата Мария сякаш не желае към този момент да приказва за случая, само че очевидно няма проблем да приема всяка покана, която и обезпечава още ефирно време.



От новия епизод на Хелс Китчън можем да чакаме и нова драма, този път с присъединяване единствено на мъже.

Кристиан и Станислав влизат в крепък спор, който приключва с обиди и даже със закани за пердах. Явно мускулестото тяло и плочките на Станислав не респектират изключително Кристиан, който очевидно е неудовлетворен от съотборника си както на персонално, по този начин и на професионално равнище.



Любимият сладкар на зрителките обаче не му се дава и го упреква в непотребни искания. Станислав също по този начин дефинира реакциите на Кристиан като лай, което очевидно е капката, която прелива чашата.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР