Кадри: Нова телевизияКандидатите за голямата награда от 100 000 лева

...
Кадри: Нова телевизияКандидатите за голямата награда от 100 000 лева
Коментари Харесай

Шеф Ангелов взе тежко решение и изгони двама преди финала

Кадри: " Нова телевизия "

Кандидатите за огромната премия от 100 000 лв. в " Хелс китчън " останаха единствено трима. Тази вечер началник Виктор Ангелов уточни вратата на последния участник преди финала.

" Черните куртки " се бориха на вечерна резервация против " Златните ", като и двата тима съумяха да създадат поръчките си. За това очевидно доволният началник им сподели, че довечера сменя регламента на номинациите, като ги направи позитивни - всеки би трябвало да каже по двама, които заслужават да са на финала.



При главните играчи стана извънредно забавно, защото там има два лагера - Лъчезар Чоткин е дружно с Димитър Красенов, а Станислав Димитров е дружно с Иван Сарамандов. Всеки даде по един глас за себе си и един глас за най-близкия си човек, тъй че всеки събра по два гласа.



Това не се хареса на началник Ангелов, който накара всеки от тях да каже за какво заслужава да бъде на край. След мощните думи на участниците той ги похвали, само че ги накара да разгласят за довечера кой е направил най-вече неточности. Всички единомислещо показаха Сарамандов и Ангелов го накара да си смъкна куртката и му уточни вратата.



Главният готвач похвали Иван за представянето му и му сподели, че името му към този момент е задоволително известно в България, че се гордее с него и че починалият му татко също се гордее с него. Сладкарят не сдържа сълзите си, благодари на шефа, прегърна останалите участници и напусна предаването.

Един изпъден трябваше да има и при звездите. Там бе оповестено, че Алекс Гърдева и Пеньо Гатевски-Гатьо са събрали най-вече гласове и отиват на край.



Затова влогърката Изабел Овчарова-Изи и певицата Бони бяха привикани от началник Ангелов пред строя. Той изрази удивление, че Бони не е измежду финалистите. Затова изгони Изи от предаването и по този начин тя също си потегли.



На изпроводяк той не скри задоволството си, че са се срещнали, че е вложила усърдие, че постоянно е била положителна и че той също е научил доста неща от нея.

Така финалистите в двата тима са ясни - Димитър Красенов, Лъчезар Чоткин и Станислав Димитров при " черните куртки ", и Александра Гърдева, Бони и Гатьо при " Златните ". Победителите в двата тима ще станат ясни идната седмица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР