кадри Нова телевизия, Инстаграм/Пеньо ГатевкскиЕмблематичният гладиатор-амазонка Гатьо отпадна от “Игри

...
кадри Нова телевизия, Инстаграм/Пеньо ГатевкскиЕмблематичният гладиатор-амазонка Гатьо отпадна от “Игри
Коментари Харесай

Тъга по Гатьо заля “Игри на волята”, зрители молят Нова да го върне на екрана

кадри Нова телевизия, Инстаграм/Пеньо Гатевкски

Емблематичният гладиатор-амазонка Гатьо отпадна от “Игри на волята ”, само че сигурно това е единствено началото на кариерата му в медиите и в обществените мрежи. Огромната публика на предаването по Нова телевизия единомислещо признава, че примитивния мъжага ще им липсва.



Съжаление за отпадането му изрази даже и водещата Ралица Паскалева, която на няколко пъти влезе в пряк спор с някогашния командос.



Подиграван и оплюван, одумван и приветстван, Пеньо Гатевски – Гатьо ще се помни дълго с арогантното му мъжкарство и безкрайните му словоизлияния против дамите като цяло. Трябва да се признае обаче, че той се оказа прав за съвсем за всичко в племето на Амазонките, където се оказа непредпазливо. В това персонално се убеди и любимеца за победител Момчил, който беше натирен по волята на Мудева, към момента разтърсена от отпадането на гаджето ѝ Румен Радев.



Момчи се убеди, че признателност за всеотдайната му игра за племето на Амазонките, от които беше “отвлечен ”, няма да получи.

По този мотив, Гатьо остави като собствен заключителен завет в предаването една от свойте “мъдрости ”, в която обаче има много истина.

“Той желае да направи на някого положително и след това някой да му каже отлично за положителното. Момчи, приятелю, това няма да се случи в никакъв случай. Колкото и положително да правиш, никой няма да ти каже отлично! Живеем в България, живеем в XXI век, в свят на пренебрежение и неучтивост. Не си за тука брат, вземи си промени малко мисленето, тъй като другояче животът внезапно ще те удари ”, това съобщи пред цяла България Гатьо.


Командосът сподели фамилията си и бойните си приятели
Бившият командос и сегашен охранител много бързо набира фенове и в Инстаграм, където има профил относително неотдавна. Там има и любопитни фотоси от военното минало на Гатьо, в това число от присъединяване му в задача в Ирак.



В профила му участват и фотоси на фамилията му. При типа на жена му, почитатели незабавно предложиха двамата да вземат участие в друго шоу на Нова телевизия – “Един за различен ”.



Много е евентуално продуцентите на малкия екран да се вслушат в сходни апели.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР