кадри Нова телевизия, Инстаграм/Момчил ВасилевКолкото повече Игри на волята“ се

...
кадри Нова телевизия, Инстаграм/Момчил ВасилевКолкото повече Игри на волята“ се
Коментари Харесай

Момчил печели „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, Инстаграм/Момчил Василев

Колкото повече „ Игри на волята “ се приближава до финала си, толкоз повече стават пристрастеностите и мненията за може би най-интересния участник в този сезон – Момчил Василев. В обществените мрежи има мощна вълна на поддръжка за него, а аргументите за това са две. Първата е, че с постъпките си в играта, той събра повече почитатели от всеки различен състезател.

Извън разногласието дали в действителност е рекордьор по победи или не, той най-много удивително достойнство. Винаги предан към племето си и тези, които го желаят за съдружник, той в доста случаи понесе загуби поради тъкмо тази преданост. Но пък завоюва сърцата на аудиторията.



Втората причина Момчил да стане същински идол на феновете, са непрекъснатите „ секири “, които му сервира продукцията. Сценаристите и продуцентите наподобява по всякакъв начин желаят софтуерният инженер да се провали и никога да не излезе крайния победител. Почти единомислещо е мнението, че „ санкцията “ която остави играчът с половината от извоюваните с пот и кръв грошове, е най-несправедливото нещо, което се е случвало дотук в игрите.



Нарочен ли е Момчил от продуцентите? По всичко наподобява, че отговорът на този въпрос е „ да “. Още безусловно от първия ден, той беше показан пред феновете като самонадеян, високомерен и леко чудноват типаж. „ Мъдрата “ Виолета насочи отровните си мнения първо към него, а едвам по-късно към всички останали мъже.



Момчил беше част и от сюжета с „ пленяването “ на мъже от Амазонките, с цел да може първото женско племе да оцелее и да се отлепи от Дивата река. По-късно територията беше безусловно зачеркната от играта таман от него, което облекчи даже и съперниците му. Какво направиха сценаристите? Измислиха метод да върнат Дивата река и да пратят Момчил и племето му там.


Ралица Паскалева персонално се намеси, с цел да провали играта на Момчи
Не бива да се не помни и скандалното преднамерено отношение на водещата Ралица Паскалева, която в една от игрите непосредствено се опита да наруши концентрацията му с гадни иронични мнения и объркващи реплики. Целта тогава беше да се даде преимущество на „ любовника “ Румен Радев – любимец на хартия, който всички към този момент са не запомнили, че въобще е взел участие в „ Игри на волята “ дружно с половинката му Мудева.



Но публиката в последна сметка е най-хубавия съдия в едно риалити. „ Синът ми желае да наподобява на Момчил “, това пишат десетки, в случай че не и стотици почитатели на „ Игри на волята “ в обществените мрежи. Това на процедура демонстрира, че без значение от крайния резултат, предаването към този момент има своя честен победител, който е неоспорим.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР