кадри: Нова телевизия, Инстаграм/Ива Георгиева: Грях направи Ива от Игри

...
кадри: Нова телевизия, Инстаграм/Ива Георгиева: Грях направи Ива от Игри
Коментари Харесай

Грях направи Ива от „Игри на волята“

кадри: Нова телевизия, Инстаграм/Ива Георгиева: Грях направи Ива от „ Игри на волята “

Публиката на „ Игри на волята “ следи с интерес всеки поврат в предаването, а в този сезон те са по няколко във всеки епизод.

Въпреки това „ телефонната спекулация “ на Ситнилска си остава непрекъсната тематика за диалог.

Не единствено поради това, че никой досега не беше нарушавал толкоз грозно разпоредбите на шоуто, само че и тъй като около нея изгоря и една от най-харесваните участнички в него, Ива.



Двайсетгодишната плувкиня от Варна също беше употребила телефона, вкаран непозволено от Ситнилска и първо беше изгонена от племето на Амазонките, а в следствие и от играта.

С силата си, с извивките си и изгарящия си взор, Ива разтуптя не едно мъжко сърце и занапред ще прави това и в бъдеще.
Ако съдим по профила ѝ, плувкинята занапред ще стартира изявите си и като модел. Както се споделя, животът е пред нея, а издънката в „ Игри на волята “ евентуално скоро ще се не помни.


Между другото, Ива пусна в Инстаграм нещо сред опрощение и пояснение за постъпката си, написано собственоръчно.

Тя пусна и особено изявление по тематиката, направено с екипа на „ игрите “.

Повечето хора, които наблюдават Ива в обществените мрежи, са склонни да ѝ простят. Но има и такива, които освен я жигосват, а назовават постъпката ѝ „ грях “.


Феновете на игри на волята намразиха поколението Z поради Ива
Други настояват, че Ива е образец за най-лошото в нейното потомство. Ето някои от най-ярките мнения против нея:

„ Далече си от грях. Просто поколението Z си мислите, че можете постоянно да минете сред капките и че сте най-ербапи от всички. Като станете на по 30 ще осъзнаете, какъв брой смешни сте били, но всяко потомство минава този стадий. И ние и предходните, всички сме били тъпаци. “

„ Реално ти и Албена с егоизма си прецакахте толкоз доста цялата игра, както и хората от извън и цялата продукция… на вашите места можеха да бъдат други 2-ма индивида, които биха дали пъклен доста, с цел да се бият и да усетят страстта там.

На всичкото от горната страна с цялото си безсрамие се изсмя над съплемениците си, като прати различен човек, който пък въобще не заслужаваше да върви поради тебе на тая битка… За мен ти си изцяло недействителен човек и въобще НЕзаслужаващ да усети от страстите на игри на волята… доста ми е тъпо да виждам някакви, като тебе пред ефир толкоз ментално слаби играчи, вместо някой различен, който би дал всичко от себе си да бъде на арената… Съжалявам, само че нямам думи просто… “



„ И ти беше лисица, дърпаше конците на доста хора и си мислеше, че по този начин ще се добереш до финала. Е, наигра се сама. “

„ Нищо не е осъзнала! И тя е от многото хитреци,които си мислят,че че ще изиграят другите и ще завоюват!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР