кадри Нова телевизия: Гала си каза всичко за първия си

...
кадри Нова телевизия: Гала си каза всичко за първия си
Коментари Харесай

Горещо в Нова тв: Гала си каза всичко за първия си и изневярата

кадри Нова телевизия: Гала си сподели всичко за първия си и изневярата

Голям спор за това по какъв начин мъжете и дамите претърпяват разделите и любовните отчаяние се развихри в новото студио на Гала в Нова телевизия. Тя и панелистите ѝ се разделиха в мненията си и прочувствено се скараха кой пол е по-емоционален в това отношение.

Жоро Блажев и Дарин Ангелов твърдо обявиха, че дамите страдат по-малко от мъжете и сърдечните им болки са по-кратки. „ Жените страдат повече и това го споделят учените, има статистика “, отвърна ядосано Ромина Тасевска. Гала посочи, че интервалът, в който нейният пол страда, е 4 месеца.



„ Вие можете да страдате по-често, само че ние страдаме по-качествено “, съобщи Дарин Ангелов. „ Първите седмици се вършим, че нищо ни няма, пием, вървим по други дами. После обаче всичко се връща “, изясни Георги Блажев.



В този миг диалогът зави към това дали някой от водещите има моменти в любовната си история, които би желал да изтрие, в случай че имаше тази опция. По този мотив Ромина описа, че е имала подобен ужасяващ сън, че в случай че това ѝ се случи в действителния живот, би желала да изтрие всички мемоари със брачна половинка ѝ Дарко Тасевски.

Гала пък съобщи, че в случай че може, би желала да изтрие първата си връзка.

Явно тази ранна любовна история на звездата на Нова телевизия продължава да я тормози.

Преди време Гала още веднъж заприказва за връзката, която приключила с ужасна невярност на гаджето ѝ.



Става въпрос за времето, когато Гала била студентка, пристигнала в София и решила да изненада половинката си. Изненадата обаче била за нея, защото го сварила с друга жена.

Очевидно обидата е толкоз мощна, че водещата още страда, макар големия си триумф и любовното и фамилно благополучие.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР