кадри Нова телевизия, Фейсбук/Игри на волята: Недопустимо е излъченото с

...
кадри Нова телевизия, Фейсбук/Игри на волята: Недопустимо е излъченото с
Коментари Харесай

Недопустимо е излъченото с Ралица Паскалева и Момчил само час след раждането, ревнаха зрителите

кадри Нова телевизия, Фейсбук/Игри на волята: Недопустимо е излъченото с Ралица Паскалева и Момчил единствено час след раждането, ревнаха феновете

Голяма наслада споходи Ралица Паскалева и фамилията й, а около тях и многото почитатели на актрисата и водеща на “Игри на волята ”.

В четвъртък пристигна новината, че тя е родила второто си дете.

“Днес нашата прелестна водеща Ралица Паскалева стана майка на наследник за повторно! Честито! ”, това написаха сътрудниците от продукцията на страницата на предаването във Facebook.

Пожеланията им са още по-топли и откровени, тъй като тя прекара огромна част от бременността си на снимачната площадка на “Игрите ”.



Само часове по-късно изтощената още майка беше подложена на всеобщи рецензии и нападки в същата обществена мрежа.
Зрителите не на смешка се наостриха против Ралица Паскалева поради държанието и мненията ѝв епизода, излъчен същата вечер.
Основните рецензии бяха за ироничното отношение, което тя показва към капитана на Амазонките Момчил.

Някои дори настояват, че тя преднамерено го е предизвикала, с цел да сбърка в игра, която изисква цялостна централизация.



Ралица в действителност сподели особено отношение към Момчил, който пък се държеше необичайно, като непрекъснато си тропаше по главата.



Капитанът на Амазонките в действителност се държа много надменно и това изяснява за какво водещата разгласи неуспехът му в играта с необятна удовлетворена усмивка и малко озлобен смях.

Зрителите обаче не я оправдаха и последваха съсипващи мнения:

“Ралица прецака Момчил супер доста с тия тъпотии… ”

“Абсолютно! Водещ на предаване би трябвало да е ок със всички участници и дори шапка да им смъква! Тая единствено дето не ги ръга с ножове! Хахаххаха смях и срамотия! ”



 

“Ако се държеше с всички по този начин, нищо срещу.

Да е настъпила Дунев, Виолета, Дени, Румен.

Напротив, непрекъснато ни завират сериозните мнения на Румен против Момчил и подработват феновете. Виолета също е в полезрението им и нашето.

И самата Ралица, когато -„ хапе “ другарски, доброжелателно, за смешка, тонът е мек.

А когато в действителност хапе, тона на гласа е друг. Но не хапе всички еднообразно. ”



Единственият, който понесе повече рецензии от Ралица Паскалева за държанието си в епизода е Румен Радев. Той толкоз се зарадва от отпадането на съотборника си Момчил, че репутацията му твърд и почтен състезател беше срината пред аудиторията.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР