Кадри: Нова телевизияДве от участничките, замесени в най-много караници -

...
Кадри: Нова телевизияДве от участничките, замесени в най-много караници -
Коментари Харесай

Тежки обиди и закани в Хелс кичън

Кадри: " Нова телевизия "

Две от участничките, забъркани в най-вече кавги - Стефани и Михаела, към този момент отпаднаха от " Хелс кичън ", само че споровете не престават. Главната причина е обвързвана с Лъчезар Чоткин, който непрекъснато е " на нож " с част от останалите кулинари в риалитито.

Предаването през днешния ден стартира с следващото високо напрежение сред него и Иван Сарамандов. Последният го назова " мишок " и " плъх ", а по-късно показа пред Никол и Станислав, че в случай че е на открито ще му извърти един пестник и " ще би трябвало да върви да се подстригва ".



Станислав, който е най-близкият другар на Сарамандов, го прикани да не обръща внимание на провокациите на Чоткин. Никол също изрази неприязънта си към Лъчезар, като също призна пред другите, че желае да го нападне физически.

Самият Чоткин пък осъзна, че против него към този момент има цялостен тим. " Двамата палячовци в групата към този момент станаха трима. Всички са безусловно изкуствени хора. Смятам, че са нечестни, играят на групички и непрекъснато ме заобикалят ", разяснява той за триото. В къщата на него му е непосредствен единствено петият финалист - Димитър, който обаче от дълго време стои надалеч от споровете.

Чоткин засегна и Никол в един от синхроните пред камерата. Тя бе запитана от началник Виктор Ангелов кого от външния свят би желала да види при спечелването на съревнование през днешния ден, на което отговори, че би се радвала на кучето си.

" Ох, за какво беше кучето... Вярно, бе - тъй като единствено то може да я търпи ", подигра се Чоткин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР