кадри Нова телевизия: Чудо в Капките: Скрит гений дойде и

...
кадри Нова телевизия: Чудо в Капките: Скрит гений дойде и
Коментари Харесай

Чудо в Капките: Скрит гений излезе и ги разби всички

кадри Нова телевизия: Чудо в Капките: Скрит талант пристигна и ги разруши всички

Изключително мощно мина снощното издание на Капките.

Победител стана Христо Петков, който се превъплати като „ Молец “, изпълнявайки 7 дни.

Победата на артиста пристигна ненадейно.

Безспорно осъществяването беше ужасно, само че доминира мнението, че същински победител бе различен.

Изпълнението на Владо Михайлов бе незабравимо.

Владо Михайло  раздруса сцената като Долорес – емблематичната вокалистка на световноизвестната ирландска тайфа “The Cranberries ”.



Сценичното осъществяване бе толкоз мощно, че Хилда Казасян се разплака.

Заваляха мнения:

„ Този човек е АРТИСТ в същинския смисъл на думата, във всяко едно измерение на изкуството той го носи във всяка своя клетка! Велик, несравним, любимец!!! “
„ Владимир Михайлов, Влади, моите почетения!В живота ми има няколко песни, на които съм плакала.Момче, ти довечера ме раздруса! Ще запомня този миг. Това не беше реплика, това беше изповед! “„ Чудя се, дали Владимир Михайлов схваща по какъв начин влияе от екрана на хиляди, доста хиляди фенове.Мен ме изумява с гения си, с цялостното си отдаване на всяка поредна реплика и със скромността, която е част от него.Великолепен, превъзходен Владимир Михайлов! “


Не по-слабо бе осъществяването на Тома, който се превъплати в Тина Търнър.

Нещо в действителност ненадейно направиха в шоуто “Като две капки вода ” по време на предстоящото с огромен интерес осъществяване на Керана в ролята на Лили Иванова. Певицата с чудесни гласови данни влезе доста съществено в облика на Примата на българската сцена в нейния ранен интервал. За да оказват помощ на Керана, от шоуто направиха картината на малкия екран чернобяла, както е в истинското видео от 60-те години.



По всичко си пролича, че от продукцията се надяват тъкмо това осъществяване да получи най-вече точки за вечерта. Рачков дори наруши протокола и влезе дружно с нервната Керана в асансьора, който води участниците във формата към сцената.



Като цяло осъществяването на Керана беше мощно, само че не толкоз, че да завоюва сърцата и на журито, и не публиката. Хилда Казасян се изрече ласкаво за нейния вид на “Ти сън ли си ”, само че означи, че прекалено много е проличало желанието да изпее песента тъкмо като невероятната Лили Иванова.



Веселин Маринов пък се отплесна да изяснява по какъв начин това била обичаната ария на създателя ѝ Тончо Русев, като не пропусна да подсети, че са работили дружно доста години. Но и той не оцени оптимално осъществяването на Керана. Фънки пък просто безмълвно я отряза при гласуването.


Победата в този епизод на “Капките ” отиде при Христо Петков,
който някак доста естествено влезе не в една, а две функции. Той имитира сполучливо шлагера на модерното българско дуо “Молец ”.



Макар и от по-старо потомство, артистът влезе изцяло в ролята на младите реализатори, единият от които го гледа онлайн.




Негова компания беше Дара, която също гледа своя реплика в “Капките ”. При това не от кого да е, а от именития Христо Гърбов.



Съвсем предстоящо, неговото осъществяване беше цялостен неуспех. Самата Дара обаче се качи на сцената и съобщи, че за нея е голяма чест, че точно огромният артист Христо Гърбов се е опитал да влезе в нейната кожа.

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР