Кадри: Нова телевизияАдвокатка отказа да защитава обвинен за побой над

...
Кадри: Нова телевизияАдвокатка отказа да защитава обвинен за побой над
Коментари Харесай

Адвокатка отказа да защитава обвинен за побой над бременната му половинка

Кадри: " Нова телевизия "

Адвокатка отхвърли да пази упрекнат за побой над бременната му половинка. Случаят е от Бургас.

Там единствено за няколко дни три бременни дами са потърсили протекция от домашно принуждение в центъра за предварителна защита против насилието там. Една от тях е изгубила бебето си, а другите две са били прегледани, с цел да се откри дали има заплаха за бях и бебетата им.

Репортерката на " Нова телевизия " Цеца Алексова разкри, че през днешния ден публично акредитиран юрист изрично е отказал да пази обвинен за посягане и закана за ликвидиране по отношение на 23-годишната си бременна в седмия месец другарка.

И също през днешния ден районния съд в Бургас постанови два пъти най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. Веднъж за насилника над бременната си другарка и повторно за 45-годишния мъж, който през вчерашния ден сутринта преби брачната половинка си и нейния татко пред очите на 16-годишната им щерка.

Районната прокуратура изиска непрекъснат арест за 28-годишен мъж отправил закана за ликвидиране по отношение на бременната си в седмия месец другарка. Престъплението по отношение на 23-годишната жена било осъществено на 1 август. За него законът планува до 6 години затвор.

" Заканил се е с ликвидиране на своята бременна другарка, с която живее на фамилни начала от година и половина. Казвайки, че ще я убие. Едновременно с това и нанася удари в региона на главата, блъскал я е, и я е влачил ", сподели Зорница Щърбева от районна прокуратура Бургас.

Обвиняемият към този момент е с присъда за нанасяне на междинна телесна щета, само че служебният му бранител Владимир Господинов през днешния ден сподели друго пред " Нова ": " На мен ми изясни, че не е правилно изказванието на потърпевшата, а по-скоро, че тя го е нападала и даже ми сподели одрасквания по шията ".

Упълномощеният от обвинения юрист отхвърли да го пази в съда. " Защото имам морални съображения за това. Майка съм, жена съм и в този смисъл няма по какъв начин да осъществя отбраната в този момент ", сподели дамата пред микрофона на малкия екран.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР